Έτσι θα είναι η νέα ΑΕΚ - Ο Λάνγκφορντ, ο σουτέρ-killer και το μοίρασμα στους ψηλούς!

Έτσι θα είναι η νέα ΑΕΚ - Ο Λάνγκφορντ, ο σουτέρ-killer και το μοίρασμα στους ψηλούς!
Photo Credits: INTIME

Σε πλήρη εξέλιξη ο προγραμματισμός της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχει ζεστάνει για τα καλά τις μηχανές της και σχεδιάζει τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσει.

Μετά τις προσθήκες των Κόνιαρη-Κουζέλογλου και τις συζητήσεις με τον Χάρη Γιαννόπουλο σειρά έχουν οι ξένοι. Η ΑΕΚ αυτήν την στιγμή έχει 4 ξένους και μπορεί να προσθέσει άλλους 2 με τον περιορισμό ότι το δελτίο τους πρέπει να βρίσκεται στην Ελλάδα, λόγω των 13 ενεργών bans που υπάρχουν από την FIBA. Για αυτόν τον λόγο η ΑΕΚ ασχολήθηκε με τους Μάνι Χάρις, Κιθ Λάνγκφορντ και Μάρκους Σλότερ τις προηγούμενες ημέρες. Η παραμονή του Ανγκόλα διευκόλυνε τα πράγματα και το enwsi.gr σας παρουσιάζει όλα τα δεδομένα.

Για να τα πάρουμε με την σειρά, η απόκτηση του Γιάννη Κουζέλογλου ουσιαστικά απομάκρυνε την περίπτωση του Σλότερ. Ως γνωστό, ο Στέφανος Δέδας δεν χρησιμοποιεί καθαρά σέντερ στην φιλοσοφία του, προτιμώντας να βάζει φόργουορντ στην θέση «5» και ο Κουζέλογλου είναι αυτός που θα συμπληρώσει την τριάδα μαζί με τους Γκρίφιν και Χάμερ, ενώ θα υπάρχει και ο Φιλιππάκος με τον Μαυροειδή για κάθε ενδεχόμενο.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ, παρόλο που έχει προφορική συμφωνία με την ΑΕΚ, τα διαδικαστικά θέματα που υπάρχουν και δεν είναι ευθύνη της Ένωσης, δεν του επιτρέπουν αυτήν την στιγμή να έρθει στην Ελλάδα και να ενσωματωθεί στην ομάδα. Αν στο μέλλον βρεθεί κάποια λύση, η ΑΕΚ θα επανεξετάσει την περίπτωση του, χωρίς όμως να «καίγεται».

Ο Μάνι Χάρις είναι άλλη μια περίπτωση που ασχολήθηκε η ΑΕΚ, αλλά η παραμονή του Ανγκόλα, πήγε πίσω και αυτήν την υπόθεση. Ο Αμερικανός είχε επαφές με την ομάδα σε καλό κλίμα, όμως ο Στέφανος Δέδας δεν θέλει να διαταράξει την χημεία που υπάρχει αυτήν την στιγμή, ψάχνοντας άλλου είδους παίκτη. Τις επόμενες ημέρες, θα υπάρξουν εξελίξεις σε αυτό το θέμα, με έναν παίκτη που θα παίζει μακριά από την μπάλα και θα είναι καλός σουτέρ από την περιφέρεια. Σκοπός είναι να ανοίξουν ακόμα περισσότερο οι χώροι για να βοηθηθεί παραπάνω ο Ανγκόλα στο προσωπικό του παιχνίδι.

Μην ξεχνάμε ότι υπήρξε και η ανανέωση του συμβολαίου του Χάμερ, ενώ ότι τις επόμενες ημέρες θα μπει και ο Αντώνης Κόνιαρης και ουσιαστικά η ΑΕΚ με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα έχει τουλάχιστον 3 νέους παίκτες στην δωδεκάδα της, με την προοπτική μιας 4ης προσθήκης του Γιαννόπουλου, που θα μπορεί να παίξει αρχές Φεβρουαρίου.

Έτσι φαίνεται ξεκάθαρα ότι από την ΑΕΚ όχι μόνο δεν παρατάνε την φετινή σεζόν, που δεν άρχισε καλά, αλλά ενισχύουν την ομάδα για να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν καλύτερη, στα τελειώματα της σεζόν.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X