Το «αντίο» της Λέσχης Πολιτισμού ΑΕΚ στον Στέλιο Σεραφείδη: «Θα τον θυμόμαστε πάντα δυνατό βράχο να υπερασπίζεται τη λατρεμένη του ΑΕΚ» (ΦΩΤΟ)

Το «αντίο» της Λέσχης Πολιτισμού ΑΕΚ στον Στέλιο Σεραφείδη: «Θα τον θυμόμαστε πάντα δυνατό βράχο να υπερασπίζεται τη λατρεμένη του ΑΕΚ» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η Λέσχη Πολιτισμού ΑΕΚ αποχαιρετάει τον τεράστιο Στέλιο Στέλιο Σεραφείδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της ΑΕΚ με την είδηση του θανάτου του Στέλιου Σεραφείδη το πρωί της Τρίτης σε ηλικία 86 ετών.

Ένας άνθρωπος που η ζωή του όλη ήταν συνυφασμένη με την ΑΕΚ. Η αγάπη του για την Ένωση αδιαμφισβήτητη. Μέχρι την τελευταία μέρα που στεκόταν στα πόδια του βρισκόταν στο πλευρό της.

Την βαθιά θλίψη της για την απώλεια του Στέλιου Σεραφείδη εξέφρασε με ανάρτησή της και η Λέσχη Πολιτισμού ΑΕΚ.

Το «αντίο» της Λέσχης Πολιτισμού ΑΕΚ

Η ανάρτηση της Λέσχης Πολιτισμού ΑΕΚ:

«Έφυγε» ο μεγάλος στρατιώτης της ΑΕΚ, Στέλιος Σεραφείδης.

Ο σπουδαίος κύριος Στέλιος, αποχώρησε για τη γειτονιά των αγγέλων, ύστερα από σκληρή μάχη που έδινε για την υγεία του τον τελευταίο χρόνο.

Υπηρέτησε τα ιδεώδη της ΑΕΚ με όλο του το είναι και μέχρι το τέλος ήταν δίπλα σε κάθε κομμάτι της για να το στηρίζει.

Και τώρα που έφυγε, πιστεύουμε θα συνεχίσει να μας προσέχει από ψηλά. Όμως κι εμείς κάθε φορά που θα σηκώνουμε τα μάτια, θα βλέπουμε τη μορφή του αποτυπωμένη στον πυλώνα της «Αγιά Σοφιάς» και θα τον θυμόμαστε πάντα δυνατό βράχο να υπερασπίζεται τη λατρεμένη του ΑΕΚ!
Η «κιτρινόμαυρη» οικογένεια σήμερα πενθεί.

Καλό ταξίδι Στέλιο Σεραφείδη!

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις                                             

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X