Στα... πόδια του Χούλιαν Άλβαρες όλες οι πρωτοκλασάτες ευρωπαϊκές ομάδες

Στα... πόδια του Χούλιαν Άλβαρες όλες οι πρωτοκλασάτες ευρωπαϊκές ομάδες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκεί που γεννιούνται τα αστέρια» ήταν το σλόγκαν της πρώτης κατηγορίας του αργεντίνικου ποδοσφαίρου μέχρι πριν από λίγα χρόνια, λόγω του ότι η κορυφαία λίγκα στην Αργεντινή είναι γνωστό ότι λειτουργεί ως κοιτίδα ταλέντων και πηγή νέων σταρ για τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου.

Σύμφωνα με το Διεθνές Κέντρο Αθλητικών Σπουδών (CIES), η Αργεντινή είναι ο τρίτος μεγαλύτερος εξαγωγέας ποδοσφαιριστών πίσω από τη Βραζιλία και τη Γαλλία.

Η παραγωγή και απορρόφηση Αργεντίνων παικτών μπορεί να χωριστεί σε τουλάχιστον τρεις κατηγορίες. Στην πρώτη οι παίκτες που χωρίς να κάνουν σπουδαία καριέρα στην Αργεντινή, φεύγουν για να ανακαλύψουν «εναλλακτικά» πρωταθλήματα και τελικά γίνονται αστέρια σε αυτά, όπως ο Τζόναθαν Μπάουμαν που πέρασε χρόνο στη Μαλαισία, τη Χιλή και την Ινδονησία πριν γίνει ο MVP της Liga Pro του Ισημερινού αυτή τη σεζόν.

Διαβάστε περισσότερα για τον Χούλιαν Άλβαρες που όλες οι πρωτοκλασάτες ευρωπαϊκές ομάδες… σφάζονται στα πόδια του

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X