
Με τον δικό του... ξεχωριστό τρόπο σχολίασε την ανακοίνωση της Original 21 ο Βασίλης Τσιάρτας
Σε ανάρτησή του στα social media, ο Βασίλης Τσιάρτας σχολίασε αρνητικά την ανακοίνωση που εξέδωσε η Original 21.
Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ, με αφορμή τα νέα μέτρα που πάρθηκαν για τα γήπεδα εξέδωσαν σκληρή ανακοίνωση με αποδέκτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ο παλαίμαχος άσος της Ενωσης με τον δικό του… ξεχωριστό τρόπο δεν άφησε ασχολίαστη αυτή την ανακοίνωση.
Η ανάρτηση του Βασίλη Τσιάρτα κατά της Original 21:
«Πόσο υποκριτικό να κόπτονται κάποιοι για τους κατόχους καρτών διαρκείας στα γήπεδα, όταν οι ίδιοι με τα επεισόδια που κάνουν τους στερούν να δουν την ομάδα τους με τις τιμωρίες κεκλεισμένων των θυρών για 4-5 αγωνιστικές; Κάπου ώπα, μη δουλευόμαστε κ μεταξύ μας».
Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:
Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News
- Αν το θέλετε, αποδείξτε το!
- Μένει μέχρι το καλοκαίρι στην ΑΕΚ ο Χάμερ!
- Αλλοίωση του πρωταθλήματος, υπέρ Ολυμπιακού και Αρη
- Original 21 κατά Μητσοτάκη: «Αντί να παραιτηθεί πάει διακοπές στα Ζαγοροχώρια και κλείνει τα γήπεδα!»
- Στοίχημα: Οι καλύτερες προτάσεις εδώ, στο betone

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ματς με τον Ατρόμητο με Καζαντζόγλου και τις δικές σας απόψεις! (VIDEO)

3 πιθανές απαντήσεις, καμία σωστή: Το λάθος στο Chase στην ερώτηση με τον Σωτήρη Μουστάκα που κάνει ακόμα και η Wikipedia

ΑΕΚ: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων του ματς με τον Ατρόμητο

Τρελάθηκε και ο Αντώνης Ηλιόπουλος με το χρυσό γκολ του Μάνταλου – «Ψύχωση!» (VIDEO)

Ο παίκτης που ξέρει πάντα να υπομένει πέτυχε το χρυσό γκολ της ΑΕΚ!