ΑΕΚ: Ξεκινάει τρέξιμο ο Κεδέρης - Ο μεγάλος του στόχος για φέτος

Εικόνες από το ΑΕΚ-Γ.Σ Σαλαμίνας
Photo Credits: INTIME

Εξαιρετικά καλά πηγαίνει η αποθεραπεία του εξτρέμ της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χρήστος Κεδέρης ήταν ο μεγάλος άτυχος της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν καθώς ένα ατύχημα είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσει το πόδι του και να τον κρατήσει μακριά από το γήπεδο.

Ο εξτρέμ της ΑΕΚ δύο μήνες μετά το χειρουργείο δείχνει να σπάει κάθε ρεκόρ καθώς αυτή την εβδομάδα ξεκινάει σταδιακά τρέξιμο. Όπως του είχε υποσχεθεί άλλωστε και ο γιατρός του Γιώργος Κελάλης θα επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός μετά την περιπέτεια αυτή και έτοιμος για να συνεχίσει την καριέρα του από εκεί που σταμάτησε. Ο Κεδέρης όλο αυτό το διάστημα νιώθει σαν «θηρίο στο κλουβί» και ήδη μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Τους δύο αυτούς πρώτους μήνες ακολουθεί πιστά τις οδηγίες των γιατρών και όλου του ιατρικού τιμ που τον φροντίζει και η αποθεραπεία του εξελίσσεται εξαιρετικά καλά. Όπως αναφέρει και ο ίδιος ο μεγάλος του στόχος είναι να είναι έτοιμος να μπει στο γήπεδο τον Απρίλιο χωρίς βέβαια να πιέζει παραπάνω από όσο πρέπει το πόδι του. Μέχρι τώρα όλα έχουν εξελιχθεί βάσει του αρχικού πλάνου και ακόμα καλύτερα με τον Κεδέρη να μετράει αντίστροφα για την μεγάλη του επιστροφή στο γήπεδο.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X