Το πιστεύει και το παλεύει για Μπαρμπόσα η ΑΕΚ!

Το πιστεύει και το παλεύει για Μπαρμπόσα η ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Σε ανοικτή γραμμή με τη Νις και τον μάνατζερ του Ντανίλο Μπαρμπόσα, Φεντερίκο Παστορέλο, βρίσκεται η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντανίλο Μπαρμπόσα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της ΑΕΚ για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Στην «Ένωση» βλέπουν πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου, του οποίου ο δανεισμός στην Παλμέιρας λήγει σε λίγες μέρες και θα υποχρεωθεί να επιστρέψει στη Νις.

Η ΑΕΚ βέβαια, χωρίς να περιμένει τη λύση του δανεισμού του Βραζιλιάνου χαφ από την Παλμέιρας, βρίσκεται ήδη σε επικοινωνία με τον μάνατζερ του παίκτη, Φεντερίκο Παστορέλο.

Οπως όλα δείχνουν η γαλλική ομάδα, δεν συμπεριλαμβάνει στα πλάνα της τον παίκτη, παρ’ όλο που αποτέλεσε μία μεγάλη επένδυση πριν από 3,5 χρόνια, όταν και τον απέκτησε από τη Μπράγκα έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Βέβαια, είναι προφανές πως οι Γάλλοι αντιλαμβάνονται πως καμία ομάδα δεν θα δώσει το συγκεκριμένο ποσό και για αυτό το λόγο δείχνουν συζητήσιμοι στις επαφές που έχουν υπάρξει από τον «Δικέφαλο».

Εκτός όμως από τις απαιτήσεις της Νις, σημαντικό κεφάλαιο για την ολοκλήρωση της συμφωνίας είναι να πειστεί ο παίκτης.

Ετσι, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» τη δική του προσπάθεια για να πείσει τον Μπαρμπόσα για την ΑΕΚ κάνει και ο γνωστός μάνατζερ, Φεντερίκο Παστορέλο, ο οποίος έχει ενημερώσει τον παίκτη για την «κιτρινόμαυρη» πραγματικότητα και φέρεται να τον έχει προτρέψει να εξετάσει τη συγκεκριμένη προοπτική.

Την ίδια στιγμή, έχει κάνει την εμφάνισή της η Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ, όμως ο παίκτης δεν συγκινείται από το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Αμερική αντί να αγωνιστεί σε κορυφαίο επίπεδο στην Ευρώπη, παίζοντας μάλιστα και στις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X