Κόντε: «Η Τότεναμ χτυπήθηκε πρώτη από τον κορωνοϊό»

Κόντε: «Μου είχαν πει να μην αναλάβω την Ίντερ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τότεναμ αγωνίστηκε κανονικά, στην Boxing Day, επικράτησε 3-0 της Κρίσταλ Πάλας και παραμένει στη μάχη για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, παρότι, το τελευταίο διάστημα, ταλαιπωρήθηκε αρκετά, λόγω των πολλών κρουσμάτων κοροναϊού.

Ο Αντόνιο Κόντε δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια που βλέπει να καταβάλλουν οι παίκτες του, υπογραμμίζοντας πως η Τότεναμ είναι η ομάδα που χτυπήθηκε περισσότερο από κάθε άλλη από τον κοροναϊό.

Σε δηλώσεις του, μετά το παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας, ο Ιταλός προπονητής τόνισε:

«Θα πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε για να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, ξέρουμε πως μπροστά μας υπάρχουν δυνατές ομάδες με σημαντικά ρόστερ.

Για να ανεβάσουμε το επίπεδο της ομάδας θα πρέπει να δουλέψουμε ατομικά με τους παίκτες, θα χρειαστεί χρόνος και υπομονή.

Υπάρχουν ωστόσο παίκτες που έχουν διάθεση να με ακολουθήσουν και αυτό με ικανοποιεί.

Οι πρώτοι που χτυπηθήκαμε από τον κορωνοϊό ήμασταν εμείς. Είχαμε 9 παίκτες θετικούς, όλο το προπονητικό επιτελείο και η Κ-23, μας έκλεισαν το προπονητικό κέντρο και για τρεις ημέρες δεν μπορούσαμε να κάνουμε προπόνηση.

Δεν είναι εύκολο, κατανοώ πως είναι δύσκολο να τα κλείσουν όλα. Σίγουρα, υπάρχει τώρα περισσότερη προσοχή, κάνουμε τεστ κάθε ημέρα για να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο αυτό τον ιό που μας χτυπάει όλους σε σημαντικό βαθμό».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X