ΑΕΚ: Σκληρό... πόκερ για άμεσο deal με τον Μπαρμπόσα

ΑΕΚ: Σκληρό... πόκερ για άμεσο deal με τον Μπαρμπόσα
Photo Credits: INTIME

Διακαής πόθος φαίνεται να είναι για την ΑΕΚ ο Ντανίλο Μπαρμπόσα, τον οποίο επιδιώκει να φέρει ως δανεικό με οψιόν αγοράς η Ενωση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντανίλο Μπαρμπόσα, που αγωνίστηκε το τελευταίο διάστημα δανεικός στην Παλμέιρας με την οποία κατέκτησε και το Λιμπερταδόρες, όσο περνούν οι μέρες φαίνεται να έρχεται και περισσότερο στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην ΑΕΚ .

Ο δανεισμός του Βραζιλιάνου μέσου στην Παλμέιρας από τη Νις, τελειώνει στις 31 του Δεκέμβρη και παρ’ όλο που ο Αμπέλ Φερέιρα τον θέλει στην ομάδα του έτσι ώστε να βρεθεί κι εκείνος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, δε φαίνεται να υπάρχουν πολλές πιθανότητες γι΄αυτό κι ο παίκτης το πιθανότερο είναι πως ετοιμάζει βαλίτσες για Ευρώπη κι επιστροφή της Νις, η οποία ψάχνει μόνιμη λύση για το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Κάπου εδώ μπαίνει στο… κόλπο η ΑΕΚ, η οποία δίνει μάχη για να αποκτήσει τα δικαιώματά του. Επιδίωξη των «κιτρινόμαυρων» είναι να τον πάρουν δανεικό ως το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς, η οποία ωστόσο δεν θα… ξεφεύγει.

Και η Νις πάντως από την πλευρά της φαίνεται πλέον πιο διαλλακτική ως προς τις απαιτήσεις της. Από τα 4,5 εκατ. ευρώ που όρισε σε πρώτο χρόνο την τιμή πώλησης του ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ» έπεσε σταδιακά στα 3 εκατ. ευρώ και γίνονται… παζάρια από την ΑΕΚ για να μειώσει κι άλλο το ποσό.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X