Ετό: «Δεν βρίσκω το λόγο για να μη γίνει το Κόπα Αφρικα»

Ετό: Νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας του Καμερούν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ώρα που πληθαίνουν τα κρούσματα κοροναϊού με τη μετάλλαξη Όμικρον ιδιαίτερα απειλητική, αλλά μαζί και οι φωνές για ματαίωση του Κόπα Άφρικα, ο Σαμουέλ Ετό’ο είναι κάθετος, υποστηρίζοντας πως δεν πρέπει να ματαιωθεί η διοργάνωση, αφήνοντας, παράλληλα, αιχμές για υποτιμητική αντιμετώπιση των Αφρικανών.

Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Καμερούν τόνισε:

«Δεν βλέπω το λόγο να μη γίνει το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Το Euro έγινε κανονικά εν μέσω πανδημίας, σε πολλές διαφορετικές πόλεις της Ευρώπης, σε γεμάτα στάδια και δεν υπήρχε πρόβλημα.

Γιατί να μη γίνει λοιπόν η δική μας διοργάνωση στο Καμερούν; Δώστε μου έναν καλό λόγο! Ή προσπαθείτε να μου πείτε ότι εμείς οι Αφρικανοί δεν αξίζουμε τίποτα, όπως μας φέρονταν πάντα δηλαδή, και θα πρέπει και πάλι να σωπάσουμε; Αυτό που δεν μπορώ να πιστέψω είναι πως υπάρχουν και κάποιοι Αφρικανοί είναι υπέρμαχοι της ιδέας της ματαίωσης της διοργάνωσης».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X