ΑΕΚ - ΟΦΗ: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων

ΑΕΚ - ΟΦΗ: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς του ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ενώ ξεκίνησε εξαιρετικά στη συνέχεια είχε ένα πολύ κακό βράδυ στο ΟΑΚΑ και έχασε με 2-1. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς με τον ΟΦΗ

Παναγιώτης Τσιντώτας: Δύσκολα θα μπορούσε να αντιδράσει σε κάποιο από τα δυο γκολ. Και τα δυο είναι εκτέλεση σχεδόν εξ επαφής. Στο 54’ αντιδρά σωστά σ’ ένα σουτ του Ντε Γκουζμάν έξω από την περιοχή.

Κλεμάν Μισελέν: Δεν ήταν καλός ο Γάλλος μπακ. Πολλά λάθη, πολλές κακές εκτιμήσεις σε φάσης και χαμένες μονομαχίες στο ανασταλτικό κομμάτι. Δεν βοήθησε και σχεδόν καθόλου, με ελάχιστες εξαιρέσεις στην επιθετική λειτουργία.

Όγκνιεν Βράνιες: Μπορεί να είναι ο παίκτης ο οποίος άνοιξε το σκορ με κοντινό σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά στη συνέχεια έκανε ένα πολύ κακό παιχνίδι. Απών στην φάση που ο ΟΦΗ ισοφαρίζει. Από δικό του μεγάλο λάθος, ξεκινάει και εξελίσσεται η φάση του δεύτερου γκολ.


Γιώργος Τζαβέλλας: Σε σχέση μ’ όλους τους υπόλοιπους της τετράδας άμυνας, αυτός στάθηκε καλύτερα. Με πιο σωστές τοποθετήσεις και με κάποιες επιλογές σωστές με την μπάλα στα πόδια του. Όμως και αυτός έχασε κάποιες φάσεις και είχε κακές αντιδράσεις σε κάποιες άλλες.

Εχσάν Χατζισαφί: Έκανε ένα σχετικά καλό πρώτο ημίχρονο. Έστω και αν η φάση του πρώτου γκολ του ΟΦΗ βγαίνει από την πλευρά του. Όμως το δεύτερο ημίχρονο είναι πολύ κακό και κυρίως κάνει τραγικό λάθος στην φάση του δεύτερου γκολ του ΟΦΗ.

Αντρέ Σιμόες: Πολύ κακό ματς από τον Πορτογάλο χαφ. Κάνει τεράστιο λάθος και πουλάει την μπάλα σε σημείο που απαγορεύεται στην φάση του πρώτου γκολ του ΟΦΗ, ενώ στη συνέχεια δεν μπαίνει και στην περιοχή για να καλύψει. Γενικώς πολλές χαμένες μονομαχίες στην μεσαία γραμμή και πολλά λάθη.

Γέβγεν Σάκχοφ: Στο πρώτο ημίχρονο κάπως βοήθησε την ομάδα στο δημιουργικό κομμάτι και ειδικά στο πρώτο 20άλεπτο του ματς. Ωστόσο ανασταλτικά είχε και αυτός ζητήματα. Ενώ όσο περνούσε η ώρα έδειχνε να ξεμένει από δυνάμεις και ως εκ τούτου και από ιδέες.

Πέτρος Μάνταλος: Έκανε μια πολύ καλή ενέργεια και έβγαλε την ασίστ στο γκολ που πέτυχε ο Βράνιες. Και γενικώς για ένα 20άλεπτο ήταν ένα πολύ ενεργητικός μέσα στο παιχνίδι. Όσο περνούσε η ώρα όμως έδειχνε και αυτός να ξεμένει και από δυνάμεις και από ενέργεια.

Νορντίν Άμραμπατ: Μοιραίος παίκτης της ΑΕΚ, καθώς έχασε το πέναλτι στο φινάλε του ματς. Γενικώς ήταν από τους ποδοσφαιριστές που πάλεψαν πολύ και που έτρεξαν πολύ. Πήρε πολλές πρωτοβουλίες και πολλές μπάλες στα πόδια του. Έβγαλε και σωστές πάσες μέσα στην περιοχή, όπως αυτή στον Καρίμ, που δεν αξιοποίησαν οι συμπαίκτες του.


Σέρχιο Αραούχο : Έχασε δυο πολύ καλές ευκαιρίες στο ξεκίνημα του ματς. Έχασε και μια στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Όμως γενικώς δεν ήταν και αυτός σε καλό βράδυ. Έτρεξε πολύ, μόχθησε πολύ, αλλά ουσιαστική βοήθεια και απειλή δεν μπόρεσε να προσφέρει. Παρόλο που δεν σταμάτησε ούτε λεπτό.

Στίβεν Τσούμπερ: Πήρε και αυτός πολλές προσπάθειες στα πόδια του. Αλλά και πάλι στην τελική προσπάθεια, ήταν άστοχος και κάποιες φορές βιαστικός. Στο πρώτο ημίχρονο είχε ευκαιρίες για να πετύχει γκολ, αλλά τις πέταξε. Στο δεύτερο όσο περνούσε η ώρα, τόσο δεν του έβγαιναν αυτά που δοκίμαζε.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Μπήκε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει σχεδόν καθόλου στην επίθεση. Έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία για να σκοράρει, μετά από σέντρα του Άμραμπατ, με κακό τελείωμα.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Προσπάθησε από την στιγμή που μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο να νοικοκυρέψει κάπως τα πράγματα στην μεσαία γραμμή. Χωρίς καμία επιτυχία και κυρίως χωρίς καμία αποτελεσματικότητα.


Λάζαρος Ρότα: Επέλεξε ο Γιαννίκης να αλλάξει δεξί μπακ για να πάρει ενέργεια και προσπάθειες από δεξιά. Ενέργεια πήρε, προσπάθειες σωστές δεν πήρε, καθώς ο Ρότα δεν κατάφερε να περάσει την μπάλα μια φορά σωστά μέσα στην περιοχή.

Λιβάι Γκαρσία: Από την στιγμή που μπήκε στο ματς, με εξαίρεση το φάουλ που κέρδισε έξω από την περιοχή από την αριστερή πλευρά με μια καλή προσπάθεια, δεν φάνηκε πουθενά αλλού.

Ντάρκο Γέβτιτς: Τελευταία κίνηση του Γιαννίκη από τον πάγκο. Με εξαίρεση δυο καλές αλλαγές του παιχνιδιού, δεν φάνηκε πουθενά και δεν βοήθησε πουθενά.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X