Τούχελ: «Βάζουμε σε κίνδυνο τους παίκτες»

Επίσημο: Στην Τσέλσι ο Τούχελ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τσέλσι είχε μόνο τέσσερις παίκτες στον πάγκο στην εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με την Γουλβς την Κυριακή, αφού στην ομάδα υπήρχαν επτά κρούσματα κορωνοϊού.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης είχαν ζητήσει από την Premier League να αναβληθεί ο συγκεκριμένος αγώνας και τώρα οδεύουν στο δύσκολο πρόγραμμα των Χριστουγέννων με τέσσερις αγώνες σε 12 ημέρες.

Ο Τούχελ είπε ότι πίστευε πως η αντιμετώπιση της πανδημίας από τον σύλλογο ήταν πολύ, πολύ υπεύθυνη, αλλά δεν ήταν σίγουρος για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα την επόμενη εβδομάδα.

«Δεν έχουμε ιδέα τι θα συμβεί», είπε ο Τούχελ στους δημοσιογράφους στο «Molineux» και συνέχισε: «Θα κάνουμε δοκιμές, θα συνεχίσουμε να κάνουμε τεστ σε καθημερινή βάση. Θα πάμε στην προπόνηση όπως κάναμε. Τώρα θα κάτσουμε άλλες τρεις ώρες μαζί σε ένα λεωφορείο, αύριο θα κάνουμε προπόνηση και πριν, θα κάνουμε τα απαραίτητα τεστ και θα περιμένουμε τα αποτελέσματα».

Ο Γερμανός προπονητής επανέλαβε τις ανησυχίες του για την ασφάλεια των παικτών, δεδομένης της πιθανότητας περαιτέρω μολύνσεων καθώς η ομάδα προπονείται και ταξιδεύει μαζί, ενώ εξέφρασε την ανησχυχία του, για τις συνέπειες της αναγκαστικής επιστροφής ποδοσφαιριστών από τραυματισμό λόγω έλλειψης παικτών.

«Καταλαβαίνω τους πάντες όταν λένε κοιτάξτε ότι έχουν ακόμα 14 παίκτες, αλλά εάν κοιτάξετε λίγο πιο αναλυτικά, θα δείτε τον Τρέβο Τσάλομπα με δύο προπονήσεις, τον Ματέο Κόβασιτς με μία προπόνηση και τον Ενγκολό Καντέ με μία προπόνηση. Βάζουμε σε τεράστιο κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια των παικτών, όχι μόνο από τον κορωνοϊό», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τούχελ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X