Δώστε στους δύο γαύρους ΜΠΕΝΑΛΤΙ!
Photo Credits: INTIME

Από την 8η αγωνιστική η ΑΕΚ έχει πάρει ένα πέναλτι και Ολυμπιακός πέντε και ΠΑΟΚ έξι, τα τέσσερα από τον Κουτσιαύτη!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όποιος δεν έχει δει το πέναλτι που πήρε ο Ωλειμπηακώς στο ματς με τη Λαμία, δεν έχει δει τίποτα. Μιλάμε πως ο Αγκιμπού έχει αντιγράψει τον Αλεξανδρή, τον Καραπιάλη, τον Νινιάδη και τον Γιαννακόπουλο σε μία φάση! Ο τύπος κάνει σπαγγάτο, βάζει το πόδι του μπροστά από αυτό του Γκέντσογλου που δεν τον ακουμπάει και αφού σέρνει το δεξί πόδι πέφτει φαρδιά πλατιά στο έδαφος.

Και άντε να δεχθώ ότι ο Γκορτσίλας ξεγελάστηκε. Άνθρωπος είναι μπορεί να συμβεί αυτό. Ο Φωτιάς τι έκανε στο VAR θα μας πει κανείς; Πόσο ενδιαφέρον θα έχει να ακούσουμε την ενδοεπικοινωνίας των δύο Ελλήνων για να μάθουμε τι ειπώθηκε.

Φυσικά μετά θα περιμένω την εξήγηση του Κλάτενμπεργκ. Όχι επειδή δεν ξέρω ότι θα βρει ένα τρόπο να δικαιολογήσει την απόφαση των δύο «κορακιών». Απλά θέλω να μάθω τι άλλο έχει μέσα σε αυτό το αστείο του ρεπερτόριο ο κλόουν που παριστάνει τον αρχιδιαιτητή!

Είναι επίσης αξιοσημείωτο πως ο Ωλειμπηακώς στα τελευταία δύο ματς έχει πάρει τρία πέναλτι και στα πέντε τελευταία ματς τέσσερα! Με πέναλτι πήραν το «τρίποντο» στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, με ανύπαρκτο πέναλτι άνοιξαν το σκορ με τον Βόλο, πήραν δύο πέναλτι στο Περιστέρι και ένα ακόμα ανύπαρκτο το βράδυ της Κυριακής με τη Λαμία!

Συνολικά λοιπόν οι… ερυθρόδερμοι έχουν πάρει 5 πέναλτι και έχουν ευστοχήσει στα 4. Ποιος τους τα έχει δώσει; Ένα ο Φωτιάς που με τη Λαμία ήταν στο VAR. Ένα ο Κουτσιάφτης, δύο ο Καραντώνης και ένα ο Γκορτσίλας.

Πάμε τώρα και στους άλλους γαύρους, αυτούς του Βορρά! Φέτος έχουν πάρει 9 (!!!) πέναλτι και οδηγούν με διαφορά την κούρσα της συγκεκριμένης στατιστικής κατηγορίας. Από αυτά έχουν χάσει ένα και συγκεκριμένα ο Βιεϊρίνια στο ματς με το Βόλο.

Το πρώτο το πήραν στην Τρίπολη, το δεύτερο με την ΑΕΚ, πήραν ένα με το Βόλο, δύο με τον Απόλλωνα, ένα στη Λεωφόρο, άλλο ένα στα Γιάννινα και δύο ακόμα κόντρα στον Αστέρα στο ματς της Τούμπας.

Ποιοι έχουν δώσει αυτά τα εννιά πέναλτι στους γαύρους του Βορρά; Ένα ο Μανούχος, ένα ο Βαλέρι, ένα ο Καραντώνης, ένα ο Θέρο Γκράντε, ένα ο Φωτιάς και τέσσερα (!!!) ο Κουτσιάφτης μαζί με αυτό που έδωσε απόψε!

Η ΑΕΚ δεν έχει πάρει πέναλτι από την 8η αγωνιστική στο ματς με τον Άρη. Έχουν ακολουθήσει εφτά ματς που κανένας παίκτης της ΑΕΚ δεν έχει δει πως είναι η άσπρη βούλα. Σε αυτό το διάστημα ο Ολυμπιακός έχει πάρει 5 πέναλτι και ο ΠΑΟΚ 6!

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως παίζεται το παιχνίδι. Είναι πλέον ξεκάθαρο που το πάει ο Κλάτενμπεργκ. Προσέξτε δε λέμε αν υπάρχει παράβαση να μην καταλογίζεται. Προς Θεού. Όμως δε γίνεται να «βλέπουμε» να μην καταλογίζονται πέναλτι σαν αυτό του Μασούρα στον Βράνιες και να καταλογίζονται πέναλτι σαν αυτά που δόθηκαν υπέρ του Ρέαμπτσιουκ και υπέρ του Αγκιμπού και να λέμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Υπάρχει, είναι τεράστιο και αλλοιώνεται ένα ολόκληρο πρωτάθλημα!

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X