Ραϊόλα: «Δεν έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο να μείνει για έναν ακόμα χρόνο στην Ντόρτμουντ ο Χάαλαντ»

Bundesliga: Πήρε την ματσάρα η Ντόρτμουντ, συνεχίζει ακάθεκτη η Βόλφσμπουργκ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι αινιγματικές δηλώσεις του Μίνο Ραϊόλα για το μέλλον του Έρλινγκ Χάαλαντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι γνωστές οι ικανότητες του Μίνο Ραϊόλα στο να δημιουργεί μεγάλο ντόρο για τους πελάτες του είναι γνωστή. Ειδικά όταν αναφερόμαστε σε ποδοσφαιριστές όπως είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ τότε κάθε δήλωσή του είναι δεδομένο πως προκαλεί μεγάλη συζήτηση.

Αυτή τη φορά ο Ραϊόλα μίλησε σε ολλανδικό κανάλι και όπως ήταν φυσιολογικό ρωτήθηκε για τον Νορβηγό. Εκείνος φρόντισε να θολώσει και άλλο τα νερά για το μέλλον του.

Οι ερωτήσεις που δέχτηκε ήταν ξεκάθαρες και αφορούσαν την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως οι απαντήσεις που έδωσε δεν ήταν το ίδιο.

Σχετικά με το εάν ο Χάαλαντ θα μπορούσε να περιμένει την Μπαρτσελόνα ο Ραϊόλα τόνισε: «Ο Χάαλαντ μπορεί να περιμένει όλους», ενώ την ίδια ώρα αρνήθηκε πως έχει υπογράψει προσύμφωνο με τη Ρεάλ Μαδρίτης ή κάποια άλλη ομάδα.

Εκεί που κάπως πήγαινε να βγει άκρη με τις δηλώσεις του μεγαλοατζέντη ήρθε η επόμενη ατάκα να ανάψει φωτιές και νέα σενάρια: “Θα κοιτάξουμε την καλύτερη επιλογή και επίσης να ξέρετε πως ποτέ δεν έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο να μείνει για έναν ακόμα χρόνο στην Ντόρτμουντ».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X