«Άλωσε» το «Σαν Σίρο» η Νάπολι, (0-1) τη Μίλαν (VIDEO)

«Άλωσε» το «Σαν Σίρο» η Νάπολι, (0-1) τη Μίλαν (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Μια μεγάλη νίκη πήρε η Νάπολι με 1-0 απέναντι στη Μίλαν, την οποία έπιασε στη 2η θέση και πλέον βλέπουν αμφότερες την 1η Ιντερ από το -4

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τεράστια νίκη πανηγύρισε στο Μιλάνο απέναντι στην ομώνυμη ομάδα η Νάπολι και την έπιασε στους 39 βαθμούς και τη δεύτερη θέση. Οι «Ναπολιτάνοι» μπήκαν… φουριώζοι στο ματς και μόλις στο 5ο λεπτό μπήκαν μπροστά στο σκορ, όταν μετά από κόρνερ του Ζιελίνσκι, ο Ελμάς πήρε την κεφαλιά κι άνοιξε το σκορ για τη Νάπολι, σοκάροντας τη Μίλαν.


Μάλιστα στο 9’ μετά από νέο κόρνερ, λίγο έλειψε να σκοράρει και δεύτερο τέρμα η ομάδα του Σπαλέτι, όταν η μπάλα έμεινε στην περιοχή της Μίλαν αλλά ο Ανγκισά κόπηκε την τελευταία στιγμή. Η πρώτη καλή στιγμή της Μίλαν ήρθε στο 18ο λεπτό με κεφαλιά του Ιμπραΐμοβιτς, όμως η μπάλα πέρασε έξω, ενώ στο 34ο λεπτό ο Φλορέντσι έπιασε φοβερό σουτ από τα 25 μέτρα, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, η Μίλαν έδειξε να είναι πολύ ορεξάτη και απείλησε αρχικά με σουτ του Ιμπραΐμοβιτς στο 48’, όμως ο Οσπίνα αντέδρασε σωστά και έστειλε τη μπάλα σε κόρνερ.

Από εκεί και έπειτα, οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και αρκετές… υποψίες φάσεων, όμως έπρεπε να φτάσουμε στο 68’ για να δούμε κάποια αξιόλογη στιγμή. Στο 68ο λεπτό λοιπόν ο Μεσίας έπιασε όμορφο σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω.

Έτσι, φτάσαμε στο 90’ και την πιο… αλλόκοτη φάση της χρονιάς. Μετά από φάση διαρκείας και διαδοχικές κόντρες, στα καρέ της Νάπολι, η μπάλα στρώθηκε στον Κεσί που με σουτ από το πέναλτι έκανε το 1-1. Ωστόσο ο Μάσα πήγε στο VAR και ακύρωσε το γκολ  για οφσάιντ στον Ζιρού που ήταν πεσμένος και δεν είχε βρει τη μπάλα όμως θεωρήθηκε πως επηρεάζει τη φάση.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X