Βραβεία ΠΣΑΤ: Υποψήφια για ομάδα της χρονιάς η ΑΕΚ στο χάντμπολ - Διάκριση και για Δημητρούλια

Βραβεία ΠΣΑΤ: Υποψήφια για ομάδα της χρονιάς η ΑΕΚ στο χάντμπολ - Διάκριση και για Δημητρούλια
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ στο χάντμπολ υποψήφια ως η ομάδα της χρονιάς στην Ελλάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα μια διάκριση για την ΑΕΚ!

Ο Δικέφαλος πέρυσι στο χάντμπολ κατέκτησε τα πάντα. Σε μια τρομερά δύσκολη χρονιά που διήρκησε σχεδόν 365 ημέρες οι «κιτρινόμαυροι» άντεξαν τις δυσκολίες και το τέλος τους δικαίωσε.

Το πρώτο τρεμπλ στην ιστορία του Συλλόγου έγινε γεγονός πριν από μερικούς μήνες καθώς η ΑΕΚ κατέκτησε Κύπελλο, Πρωτάθλημα και EHF European Cup. Σίγουρα η καλύτερη χρονιά για την Ενωση στο χάντμπολ, ενώ αυτή η ομάδα αποτελεί και μια από τις καλύτερες στην ιστορία του Συλλόγου μετά το ιστορικό επίτευγμά της.

Συγκεκριμένα, η Ένωση αναδείχθηκε μέσα στις τρεις κορυφαίες ομάδες της χρονιάς από την ψηφοφορία των δημοσιογράφων του ΠΣΑΤ και πλέον, θα περιμένει να μάθει αν θα κερδίσει και τον τίτλο στην τελετή που θα διεξαχθεί στις 22 Δεκεμβρίου.

Τον τίτλο διεκδικούν η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών, η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού.

Την ίδια στιγμή, μια άτυπη διάκριση κέρδισε και ο Δημήτρης Δημητρούλιας που αναδείχθηκε ως ο τέταρτος καλύτερος προπονητής της χρονιάς. Πρώτος ήταν ο Θοδωρής Βλάχος του πόλο, ο Χάρης Παυλίδης επίσης από την υδατοσφαίριση και ο Γιώργος Πομάσκι στον στίβο.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X