Α, ρε κόουτς, να ξεκινούσες και τότε τον Αμραμπατ!

Α, ρε κόουτς, να ξεκινούσες και τότε τον Αμραμπατ!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, αμέσως μετά τη νίκη της ΑΕΚ στη Νίκαια...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γράφω αυτό το blog, με το που έχει τελειώσει το ματς και φεύγω… σφαίρα για την εκπομπή, που πιθανότατα θα είδατε εσείς πριν λίγο στο ENWSI TV. Κοινώς, μας… τρέχει ο Καζαντζόγλου στα γεράματα!

Πάμε να πούμε δύο πραγματάκια για το ματς που μόλις τελείωσε στη Νίκαια. Εχει κάνει πολλά θετικά ο Αργύρης Γιαννίκης, όσο καιρό είναι στον πάγκο της ΑΕΚ, όπως προφανώς έχει κάνει και ορισμένα λάθη. Το θέμα βέβαια, όσον αφορά στις επιλογές, δεν είναι να τις λες λανθασμένες εκ των υστέρων, αλλά να προειδοποιείς.

Επειδή λοιπόν θυμάμαι ότι το έγραφα, τόσο πριν από το ματς με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, μα κυρίως πριν από το ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ στο ΟΑΚΑ, γι’ αυτό και πιστεύω ότι δικαιούμαι να θεωρώ ως το πιο σοβαρό λάθος του κόουτς της «Ενωσης», το ότι δεν είχε ξεκινήσει σε εκείνα τα δύο παιχνίδια, τον Αμραμπατ στην αρχική ενδεκάδα και ότι θεωρούσε προτιμότερο να τον έχει στον πάγκο ως… game changer.


Τελεία και παύλα…

Το ότι είχε κάνει λάθος βέβαια, το συνειδητοποίησε, ξεκινώντας τον στην αρχική ενδεκάδα, στο αμέσως επόμενο ματς στα Γιάννενα, με τον Μαροκινό να τον δικαιώνει αμέσως σε εκείνο το ματς και να σκοράρει στο 9ο λεπτό. Ο Αμραμπατ είναι από τους παίκτες που πρέπει να ξεκινάνε, όταν δεν έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Τελεία και παύλα. Ούτε ήταν σε κάποιο ντεφορμάρισμα σε εκείνο το χρονικό σημείο (το αντίθετο μάλιστα) ώστε να έπρεπε να μείνει εκτός αρχικής ενδεκάδας.

Δεν είναι μόνο το ότι είναι παικταράς κλάσης, δεν είναι μόνο το ότι έχουμε πάρα πολλά χρόνια να δούμε στην ΑΕΚ έναν παίκτη που δεν τον ρίχνει κάτω ο αντίπαλος με καμία… παναγία, δεν είναι μόνο ότι με την μπάλα στα πόδια και τις αλλαγές κατεύθυνσης, μπορεί να ζαλίσει κάθε αντίπαλο. Εκτός από ποδοσφαιρική κλάση, έχει προσωπικότητα, έχει ευφυΐα κι έχει και ποδοσφαιρική οξυδέρκεια.

Στη Νίκαια, άνοιξε το δρόμο της νίκης στην ΑΕΚ, καταφέρνοντας να αξιοποιήσει τον Μισελέν, όταν τον είδε δίπλα του, του φώναξε «go» για να τρέξει μπροστά, ο Γάλλος τον άκουσε, ο Αμραμπατ, του πέρασε αμέσως την κάθετη και κάπως έτσι, έγινε το 0-1, χάρη βέβαια και στην καλή πάσα του Μισελέν και το καλό τελείωμα του Μάνταλου. Αυτές οι κάθετες μπαλιές, που λείπουν από την ΑΕΚ και που μπορεί να τις περάσει ο Αμραμπατ, σε όποια από τις τρεις θέσεις πίσω από τον φορ, κι αν αγωνιστεί.


Να το δούμε λίγο με τα κόρνερ;

Λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου, η ΑΕΚ κέρδισε κόρνερ, ο Μάνταλος πήγε να το εκτελέσει, ο Αμραμπατ τον έδιωξε για να το εκτελέσει ο ίδιος, έστειλε την μπάλα «συστημένη» στο κεφάλι του Τζαβέλλα, που έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για το 0-2. Παρεμπιπτόντως, μήπως να το πάρουμε κάποια στιγμή απόφαση, να μην εκτελεί ο Πέτρος τα κόρνερ και μάλιστα με πάσα και να τα εκτελούμε κανονικά, είτε με τον Αμραμπατ, είτε με τον Λιβάι, είτε δεν ξέρω κι εγώ με ποιον άλλον; Λέω εγώ τώρα…

Αν λοιπόν, θυμίζω τη μεγάλη γκέλα με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη και την ήττα από τον ΟΣΦΠ, δεν είναι επειδή το θέλω, αλλά είναι επειδή έχω μείνει με το… «γαμώτο», που δεν είχε ξεκινήσει ο Αμραμπατ και που είχε μπει και στα δύο παιχνίδια με το σκορ στο 2-1 εις βάρος της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, με τον Απόλλωνα είχε μπει στο 72ο λεπτό και με τον ΟΣΦΠ στο 46ο λεπτό. Και στα δύο παιχνίδια, είχε αλλάξει την εικόνα της ομάδας επιθετικά, αλλά γενικότερα πιστεύω ότι θα είχε πολύ καλύτερα αποτελέσματα η ΑΕΚ, αν σε εκείνα τα ματς είχε ξεκινήσει ως βασικός. Προχωράμε!

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X