Ιωνικός - ΑΕΚ: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων

Εικόνες από το Ιωνικός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των 16 παικτών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς της Νίκαιας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ  «πέταξε» πολλές ευκαιρίες για γκολ στη Νίκαια, αλλά κέρδισε εύκολα με 1-0. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν απέναντι στον Ιωνικό.

Παναγιώτης Τσιντώτας: Από τα τέσσερα συνεχόμενα ματς που η ΑΕΚ δεν έχει δεχθεί γκολ, ο Τσιντώτας έχει τα τρία. Δύσκολη φάση δεν του προέκυψε. Όμως ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και όταν ο Ιωνικός βρέθηκε να κάνει πολλά ελεύθερα σουτ, ήταν πάντα σε ετοιμότητα και σε σωστή θέση.

Κλεμάν Μισελέν: Έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο. Τρομερή η κίνηση του χωρίς την μπάλα στην φάση του γκολ, αλλά και η ασίστ που δίνει. Και γενικώς είχε πολύ καλή παρουσία. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο, ειδικά στο ξεκίνημα του, έκανε πολλά και πολύ εύκολα λάθη με την μπάλα στα πόδια του.

Όγκνιεν Βράνιες: Πρώτον πιστώνεται την τρομερή ενέργεια, να δώσει με φερ πλέι την μπάλα στον Ιωνικό, παρότι ο διαιτητής έδινε κατοχή στην ΑΕΚ. Κατά τα άλλα, έχασε κάποιες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ήταν πολύ σταθερός όμως και δεν αντιμετώπισε κανένα ζήτημα.

Γιώργος Τζαβέλλας: Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην ενδεκάδα, δεύτερο συνεχόμενο πολύ καλό ματς. Διαχειρίστηκε εξαιρετικά σχεδόν όλες τις φάσεις ως προς τα ανασταλτικά του καθήκοντα. Είχε σωστές επιλογές με την μπάλα στα πόδια του. Και λίγο έλειψε να βρει και δίχτυα για ένα ακόμα παιχνίδι, καθώς έχασε σημαντική ευκαιρία στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Εχσάν Χατζισαφί: Πολύ καλό ματς από τον Ιρανό που πήρε θέση στην βασική ενδεκάδα αντικαθιστώντας τον τραυματία συμπατριώτη του. Δεν είχε κανένα πρόβλημα στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Ενώ με τα ανεβάσματα που έκανε από την πλευρά του τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, βοήθησε σημαντικά την επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ.

Ντάμιαν Λε Ταλέκ: Πήρε θέση στην βασική ενδεκάδα για να αντικαταστήσει τον Σιμόες. Έκανε ένα σχετικά συμπαθητικό πρώτο ημίχρονο και κράτησε σωστά και την θέση του και την μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, άφηνε μόνιμα ένα τεράστιο κενό μπροστά στα στόπερ της ΑΕΚ και ο Ιωνικός παραλίγο να το εκμεταλλευτεί.


Ντάμιαν Σιμάνσκι: Έβαλε πολύ πάθος και ένταση σ’ ολόκληρο το ματς. Στο ανασταλτικό κομμάτι στην μεσαία γραμμή έβγαλε πολλή δουλειά. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Όμως με την μπάλα στα πόδια του, δεν μπόρεσε και πάλι να βοηθήσει δημιουργικά την ομάδα και να νοικοκυρέψει το παιχνίδι της.

Στίβεν Τσούμπερ: Πολύ μεστό παιχνίδι από τον Ελβετό μεσοεπιθετικό και το μόνο που του έλλειψε ήταν το γκολ και κυρίως το καλό τελείωμα κάποιων φάσεων. Δημιούργησε φάσεις και για τον εαυτό του και για τους συμπαίκτες του. Πήρε μπάλες στα πόδια του, ήταν κινητικός, βρέθηκε σε θέση βολής και αστόχησε, ενώ πέρασε και μια κάθετη μισό γκολ στον Αραούχο ο οποίος αστόχησε.

Πέτρος Μάνταλος: Είναι ο σκόρερ του γκολ που έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ με εξαιρετικό τελείωμα της φάσης. Από εκεί και πέρα στο πρώτο ημίχρονο ήταν κινητικός, πήρε και αυτός μπάλες στα πόδια του και δημιούργησε προϋποθέσεις για να κτίσει επιθέσεις η ομάδα. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο έδειχνε να μην έχει την ίδια ενέργεια και συμμετοχή στο παιχνίδι της ομάδας.

Σέρχιο Αραούχο: Ήταν από τα ματς που η μπάλα δεν έμπαινε μέσα. Έχασε δυο ευκαιρίες που συνήθως τις έχει για… πρωινό. Το τετ α τετ που τον έβγαλε ο Τσούμπερ και την κεφαλιά εξ επαφής από το φάουλ του Άμραμπατ. Επίσης και ο ίδιος είχε δυο καλά σουτ έξω από την περιοχή και ειδικά το ένα πέρασε χιλιοστά άουτ.

Νορντίν Άμραμπατ: Καλό και γεμάτο ματς για μια ακόμα φορά από τον Μαροκινό. Καταρχάς έδωσε την εξαιρετική κάθετη στον Μισελέν με την οποία «τρύπησε» την άμυνα του Ιωνικού και ξεκίνησε την φάση του γκολ. Όμως γενικώς ήταν παντού στην επίθεση, με πολλές προσπάθειες πάνω του. Και αυτός με λίγο καλύτερα τελειώματα, θα μπορούσε εύκολα να σκοράρει.


Γέβγεν Σάκχοφ: Από την στιγμή που μπήκε στο ματς, βοήθησε πολύ σημαντικά την ΑΕΚ σ’ όλους τους τομείς της μεσαίας γραμμής. Κάλυπτε πολύ σωστά την θέση του, ενώ με την μπάλα στα πόδια, είχε ακριβώς τις επιλογές που χρειαζόταν η ομάδα.

Λιβάι Γκαρσία: Επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του. Φαινόταν πως είχε διάθεση, αλλά του έλειψε η ουσία στο παιχνίδι του. Πήρε μπάλες στα πόδια του, αλλά δεν τις αξιοποίησε όπως θα έπρεπε.

Ντάρκο Γέβτιτς: Πήρε θέση πίσω από τον σέντερ φορ, χωρίς όμως να κάνει ουσιαστικό παρότι βρήκε χώρους. Με εξαίρεση ένα σουτ έξω από την περιοχή, δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου από την στιγμή που μπήκε στο γήπεδο.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Μπορεί να έπαιξε λίγο, όμως φάνηκε αρκετά. Μπήκε σε φάσεις, προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες και να σκοράρει. Τον «αισθάνθηκε» η αντίπαλη άμυνα.

Σίμος Μήτογλου: Αλλαγή μέσα στα τρία λεπτά των καθυστερήσεων, αποκλειστικά και μόνο για να κερδηθεί χρόνος και ενδεχομένως ύψος στην περίπτωση που υπήρχε μια στατική φάση στην άμυνα της ΑΕΚ.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X