Υποκριτής και αχάριστος ο Κωστάκης ο Μανωλάς: «Με τη φανέλα του Ολυμπιακού ένιωσα ένα συναίσθημα που δεν το έχω νιώσει με καμία άλλη φανέλα»

Υποκριτής και αχάριστος ο Κωστάκης ο Μανωλάς: «Με τη φανέλα του Ολυμπιακού ένιωσα ένα συναίσθημα που δεν το έχω νιώσει με καμία άλλη φανέλα»
Photo Credits: INTIME

Ο Κωστάκης ο Μανωλάς ξεκίνησε τις γραφικότητες με την επιστροφή του στον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Μανωλάς δεν πρόλαβε να πατήσει το… πόδι του στην Ελλάδα και ξεκίνησε τις γραφικότητες λίγο μετά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Ο αχάριστος Κωστάκης στις δηλώσεις που έκανε μετά τις υπογραφές, τόνισε πως μόνο με την ομάδα του Πειραιά έχει νιώσει έντονα συναισθήματα και ανυπομονούσε να γυρίσει πίσω.

Ωστόσο, όλοι θυμούνται πως πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε στον Ολυμπιακό με τη φανέλα της ΑΕΚ στα πρώτα χρόνια της καριέρας του.

Ο υποκριτής Μανωλάς για Ολυμπιακό

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Μανωλάς στην κάμερα του Olympiacos TV:

«Από την πρώτη στιγμή που αγωνίστηκα με τη φανέλα ένιωσα ένα συναίσθημα που δεν το έχω ξανανιώσει με καμία φανέλα που έχω βάλει στη ζωή μου. Αυτό που με έκανε να γυρίσω είναι ότι ανυπομονώ να παίξω στο Καραϊσκάκη με γεμάτο κόσμο. Τον κόσμο του Ολυμπιακού δεν τον έχω συναντήσει πουθενά. Έχω παίξει σε 4 ομάδες στη ζωή μου. Είναι τιμή μου και νιώθω πολύ περήφανος που θα ξαναφορέσω τη φανέλα του Ολυμπιακού».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X