Για το νόμο- ανέκδοτο που αφήνει απροστάτευτα τα θύματα διαρροής πορνογραφικού υλικού μίλησε ο Κανάκης

Ο Αντώνης Κανάκης είπε όσα όλοι θέλουμε να πούμε γι’ αυτό που συμβαίνει με τις πυρκαγιές (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάτι περισσότερο από 1.200.000 άνθρωποι είδαν το βράδυ της Τρίτης τον Αντώνη Κανάκη να στήνει ξανά στον «τοίχο» τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και να «απολογείται» για την έλλειψη πληροφόρησης σχετικά με τις πράξεις του επί 14 χρόνια συνεργάτη του, επαναλαμβάνοντας ότι δεν γνώριζε το παραμικρό.

Επρόκειτο για φετινό ρεκόρ του «Ράδιο Αρβύλα» και μέσα σε όλα οι τηλεθεατές είδαν τον Αντώνη Κανάκη να εγκαλεί τον Άδωνι Γεωργιάδη και τις εκάστοτε κυβερνήσεις για την απουσία νομοθετικού πλαισίου που αφήνει απροστάτευτα όλα τα θύματα διαρροής τέτοιου τύπου φωτογραφικού και βιντεοσκοπημένου υλικού στο διαδίκτυο.

Αυτό ήταν και το πιο ουσιαστικό μήνυμα που πέρασε κατά το μονόλογό του ο τηλεπαρουσιαστής. Τα θύματα τέτοιων αποκρουστικών πράξεων δεν είναι μόνο γυναίκες, αλλά και ανήλικα παιδιά, ενώ δεν υπάρχει ο παραμικρός έλεγχος στις ιστοσελίδες και τα μπλογκ που φιλοξενούν αυτού του είδους το υλικό.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X