Μήνυμα συσπείρωσης από τον Τσατάλη: «Εμείς στεναχωρηθήκαμε, ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι χάρηκαν - Η ΑΕΚ είναι κυρίαρχη, ισχυρή, ενωμένη» (ΦΩΤΟ)

Μήνυμα συσπείρωσης από τον Τσατάλη: «Εμείς στεναχωρηθήκαμε, ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι χάρηκαν - Η ΑΕΚ είναι κυρίαρχη, ισχυρή, ενωμένη» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ανάρτηση-φωτιά από τον Τάσο Τσατάλη για το όραμα του του Δημήτρη Μελισσανίδη και στον κόσμο της ομάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μήνυμα συσπείρωσης φρόντισε να στείλει μία μέρα μετά την απώλεια του τίτλου ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης.

«Εμείς στεναχωρηθήκαμε, ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι χάρηκαν – Η ΑΕΚ είναι κυρίαρχη, ισχυρή, ενωμένη», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτηση-φωτιά ο Τάσος Τσατάλης.

«Εμείς στενοχωρηθήκαμε, ΟΛΟΙ όπως φαίνεται οι υπόλοιποι χάρηκαν. Σημαντικό κι αυτό. Τουλάχιστον συμφωνούμε, είτε θέλουμε όλοι να το παραδεχτούμε είτε όχι, για το ποιος είναι η πρώτη δύναμη, το σημείο αναφοράς», γράφει στην ανάρτησή του ο Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου, της ΠΑΕ ΑΕΚ.

«Η ΑΕΚ είναι κυρίαρχη, ισχυρή, ενωμένη! Το όραμα του Δημήτρη Μελισσανίδη όπως εκφράστηκε το 2013 είναι πλέον μια πραγματικότητα με βάση την OPAP Arena που άλλαξε όλη την εικόνα του ποδοσφαίρου μας. Το όραμα του Μελισσανίδη άλλαξε την ΑΕΚ, όμως άλλαξε και το Ελληνικό Ποδόσφαιρο», συμπληρώνει και καταλήγει: «Υποκλινόμαστε στον Λαό της Μεγάλης ΑΕΚ, προχωράμε με πίστη!».

Δείτε την ανάρτηση:

Πάνος Λούπος - ΑΕΚ: Περί Αραούχο, Άμραμπατ, Μπρινιόλι, μεταγραφών και ΕΠΟ
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X