Αρτέτα: «Μακάρι να μην έπρεπε να πάρω το περιβραχιόνιο από τον Ομπαμεγιάνγκ»

Αρτέτα: «Μακάρι να μην έπρεπε να πάρω το περιβραχιόνιο από τον Ομπαμεγιάνγκ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ δεν είναι πλέον ένας από τους αρχηγούς της Άρσεναλ και το κλίμα γι’ αυτόν δεν είναι το καλύτερο δυνατό.

Ο έμπειρος Γκαμπονέζος άσος δεν θυμίζει τον «κανονιέρη» του πρόσφατου παρελθόντος και η απόφαση για να του αφαιρεθεί το περιβραχιόνιο του αρχηγού λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, δημιουργεί μεγαλύτερο προβληματισμό στο εσωτερικό της ομάδας.

Αναφερόμενος στο θέμα, ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, σχολίασε: «Το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι πήραμε μία δύσκολη απόφαση. Α, αλλά δεν είχαμε άλλη επιλογή. Πήραμε μια απόφαση και είναι οδυνηρή. Θα χρειασθεί χρόνος για να ξεπερασθεί και για να… χωνέψουμε την κατάσταση. Από τότε που είμαι εδώ, έχω καλή σχέση με τον Ομπαμεγιάνγκ και γι’ αυτό με πονάει τόσο πολύ. Είναι μια πραγματικά δυσάρεστη κατάσταση. Τώρα δεν είναι η ώρα για να λάβουμε μια βιαστική απόφαση».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X