«Ψάχνεται» για Μαρσιάλ η Ατλέτικο Μαδρίτης

«Ψάχνεται» για Μαρσιάλ η Ατλέτικο Μαδρίτης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την περίπτωση του Αντονί Μαρσιάλ έχει ξεχωρίσει η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία σκοπεύει να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Γάλλος επιθετικός δεν υπολογίζεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την τρέχουσα σεζόν και αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Οπως και η διοίκηση του συλλόγου τον έχει ενημερώσει να βγει στην αγορά προκειμένου να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του

Πρόσφατα μάλιστα, ο εκπρόσωπός του, Φιλίπ Λαμπολί, ανέφερε στο SkySports: «Η επιθυμία του είναι να πάρει μεταγραφή τον Ιανουάριο. Θέλει να παίζει. Θα μιλήσουμε με την ομάδα του σύντομα».

Σύμφωνα με το «Eurosport», ο Μαρσιάλ έχει ελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Ευρώπης. Μια εξ αυτών είναι και η Ατλέτικο, η οποία παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Γάλλου επιθετικού.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι οι «ροχιμπλάνκος» είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν ως έμψυχο αντάλλαγμα κάποιον ποδοσφαιριστή από το ρόστερ τους, προκειμένου να πείσουν τους «κόκκινους διαβόλους» να παραχωρήσουν τον 26χρονο επιθετικό τους τον Ιανουάριο.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X