Νάτσο Σκόκο: Ο αγαπημένος «υδραυλικός» ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση! (VIDEO)

Την… διέλυσε ο Σκόκο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

O σπουδαίος Νάτσο Σκόκο ανακοίνωσε ότι σταματά το ποδόσφαιρο σε ηλικία 36 ετών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο σπουδαίος Νάτσο Σκόκο ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, σε ηλικία 36 ετών.

Το βράδυ της 12ης Δεκεμβρίου ο αγαπημένος «υδραυλικός» ανακοίνωσε μέσω social media την απόσυρσή του από τo ποδόσφαιρο. Μάλιστα, η ημερομηνία που επέλεξε, για την ανακοίνωση, δεν ήταν τυχαία, καθώς στις 12 Δεκεμβρίου 2004 είχε πανηγυρίσει ο πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του, με τη φανέλα της Νιούελς Ολντ Μπόις.

Τρία χρόνια (2008-2011) από την μεγάλη του καριέρα τα πέρασε στην ΑΕΚ, με τον Σκόκο να αφήνει το στίγμα του και να παραμένει μέχρι και σήμερα ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του κόσμου της Ένωσης.

Αξέχαστα παραμένουν φυσικά τα δύο γκολ επί του Ολυμπιακού στη νίκη της ΑΕΚ με 2-1 στο Φάληρο, το τρίτο γκολ στον χαμένο τελικό Κυπέλλου, όπου έκανε άνω κάτω όλη την άμυνα των «ερυθρόλευκων» και η φωτοβολίδα που… έριξε στο Χαριλάου από το κέντρο του γηπέδου.

Συνολικά με την ΑΕΚ μέτρησε 33 γκολ, 30 ασίστ σε 120 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

 Το «αντίο» του Σκόκο

Η ανάρτηση του Νάτσο Σκόκο

«Θα είμαι αιώνια ευγνώμων στη Νιούελς. Πάντα ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή. Για να πάρω αυτή την απόφαση, χρειάστηκε ενάμιση χρόνο. Θέλω να αποσυρθώ με αυτή τη φανέλα. Δεν μπόρεσα να αποσυρθώ όπως θα ήθελα και να αποχαιρετήσω το κόσμο στο γήπεδο, αλλά το ποδόσφαιρο μου έδωσε πολλά

Είναι ένα μείγμα αισθήσεων, με κάνει να θέλω να γελάω και να κλαίω, αλλά είμαι χαρούμενος και πεπεισμένος για αυτό που θα κάνω. Είναι καιρός να δώσω χρόνο στην οικογένεια και στα παιδιά μου, να ζήσω αυτό που ακολουθεί, που δεν ξέρει κανείς τι είναι πραγματικά. Ένα νέο στάδιο της ζωής μου ξεκινά, θα μπορώ να είμαι με τα παιδιά μου. Είναι μια απόφαση που πάρθηκε.

Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες, όλους τους προπονητές και το προπονητικό επιτελείο, όλους τους αρχηγούς και τους συλλόγους. Πραγματικά, οι πιο όμορφες στιγμές πέρασαν στο αργεντίνικο ποδόσφαιρο. Εζησα τα πάντα εδώ κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θα είμαι πάντα ευγνώμων γιατί μου έδωσαν αυτή τη δυνατότητα. Και θα είμαι πάντα ευγνώμων στη Νιούελς. Το κουβαλάω στην καρδιά μου. Δεν μπορούσα να πω αντίο στον κόσμο στο γήπεδο, θα το ήθελα αλλά δεν τα κατάφερα. Φεύγω χαρούμενος και ικανοποιημένος με αυτή την απόφαση. Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν στην καριέρα μου. Μέχρι την επόμενη φορά. Ένα νέο στάδιο στη ζωή μου ξεκινά. Θα μεταφέρω όλα όσα έμαθα στα παιδιά μου».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ignacio Scocco (@nacho.scocco32)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X