ENWSI TV: ΟΛΗ η εκπομπή AEK after με Καζαντζόγλου - Λούπο - Τσατάλη και καλεσμένο Σωτήρη Μαυροδήμο (VIDEO)

ENWSI TV: ΟΛΗ η εκπομπή AEK after με Καζαντζόγλου - Λούπο - Τσατάλη και καλεσμένο Σωτήρη Μαυροδήμο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε όλη την εκπομπή του ENWSI TV

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ENWSI TV ήταν εδώ και απόψε.

Στη σημερινή εκπομπή, ο καλεσμένος του ENWSI TV ήταν ο Σωτήρης Μαυροδήμος που σχολίασε το ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης και όσα αφορούν τη φετινή ομάδα και τη νέα προσπάθεια με τον Αργύρη Γιαννίκη. Ο Σταύρος Καζαντζόγλου υποδέχθηκε τον παλαίμαχο άσο και στην πορεία θα μιλήσουν ο Πάνος Λούπος και Τάσος Τσατάλης.

Μία ώρα μετά την «σέντρα» της εκπομπής, στις 23:00 η μπάλα πέρασε σε εσάς με τις τηλεφωνικές γραμμές να ανοίγουν για τους φίλους της ΑΕΚ για να πουν τη γνώμη τους και το σχόλιό τους για όσα είδαν στο χθεσινό ματς.

ENWSI TV: ΟΛΗ η εκπομπή AEK after με Καζαντζόγλου – Λούπο – Τσατάλη και καλεσμένο Σωτήρη Μαυροδήμο

Δείτε όλη την εκπομπή του ENWSI TV:

Συντονιστείτε στο κανάλι του enwsi.gr στο Youtube (πατήστε εγγραφή για να ενημερώνεστε για κάθε εκπομπή) και παρακολουθήστε από κινητά, tablets, σταθερά PC και τηλεοράσεις SMART TV τις «κιτρινόμαυρες» εκπομπές. Μετά το τέλος των εκπομπών, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε καθώς βρίσκονται όλες στο κανάλι στο Youtube.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X