ΑΕΚ: Αναστατωμένοι και εκνευρισμένοι παίκτες και Γιαννίκης με τη μεθόδευση της αναβολής του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

ΑΕΚ: Αναστατωμένοι και εκνευρισμένοι παίκτες και Γιαννίκης με τη μεθόδευση της αναβολής του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Photo Credits: INTIME

Οι συζητήσεις στα αποδυτήρια της ΑΕΚ αναφορικά με το αν θα γίνει το ντέρμπι την Κυριακή κυριάρχησαν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αστυνομία και Λευτέρης Αυγενάκης κάνουν τα πάντα για να αναβληθεί το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την προσεχή Κυριακή με αστείες δικαιολογίες, περί… Πάπα και επετείου Γρηγορόπουλου. Και ο λόγος είναι ξεκάθαρος. Να μην παίξει με τον κόσμο της η ΑΕΚ.

Η ατμόσφαιρα στο ματς Κυπέλλου με την Κηφισιά ήταν δεδομένα περίεργη και άπαντες είχαν την απορία, αν εν τέλει διεξαχθεί κανονικά το ντέρμπι την Κυριακή ή όχι.

Μάλιστα, μετά το τέλος του ματς στα αποδυτήρια της ΑΕΚ το μοναδικό θέμα συζήτησης ήταν το τι θα γίνει με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και οι παίκτες ρωτούσαν αν θα παίξουν την Κυριακή.

Ο Αργύρης Γιαννίκης μετά τις δηλώσεις του στην COSMOTE τόνιζε στα αποδυτήρια με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα: «Εμενα, ποιος μπορεί να μου πει τι θα γίνει με το ματς γιατί αυτό που προέχει είναι να κάνω τον προγραμματισμό των προπονήσεων και να οργανώσω τη δουλειά ανάλογα με το πότε θα γίνει»…

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X