ΑΕΚ - Κηφισιά: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων

Εικόνες από το ΑΕΚ-Κηφισιά
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς του κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κανείς δεν είδε το ματς με την Κηφισιά ως αγγαρεία και η ΑΕΚ κέρδισε με 4-0 με καλή εμφάνιση. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο παιχνίδι του κυπέλλου.

Παναγιώτης Τσιντώτας:  Θεατής στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού καθώς δεν απειλήθηκε. Έδειξε όμως αντανακλαστικά και ετοιμότητα, στην μοναδική απειλή της Κηφισιάς στο πρώτο ημίχρονο, σε μια κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι.

Λάζαρος Ρότα: Μεγάλη διάθεση και τρεξίματα. Έκανε καλό ματς, πήρε πολλές πρωτοβουλίες από την δεξιά πλευρά και είχε συμμετοχή στην επιθετική λειτουργία της ομάδας. Στο πρώτο ημίχρονο παραλίγο να σκοράρει με μια σέντρα σουτ που πήγε στο δοκάρι.


Στράτος Σβάρνας: Στην βασική ενδεκάδα για πρώτη φορά στην φετινή σεζόν. Δεν είχε σχεδόν καθόλου δουλειά στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Γι αυτό και πολλές φορές βγήκε μπροστά. Σε μια εξ αυτών, ξεκίνησε την φάση με κλέψιμο και την ολοκλήρωσε μόνος του με γκολ.

Γιώργος Τζαβέλλας: Επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα μετά τον τραυματισμό του. Και έδειξε πως έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε, κάτι που ήταν ζητούμενο από το ματς αυτό. Δεν είχε κανένα πρόβλημα να ελέγξει όλες τις φάσεις, αλλά να κάνει και παιχνίδι από τα μετόπισθεν.

Εχσάν Χατζισαφί: Ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ στο ματς. Πολλά ανεβάσματα από την πλευρά του και με πολύ ουσιαστική συνεισφορά στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας. Σωστές ενέργειες, σωστές επιλογές και καλά περάσματα στην περιοχή. Σφράγισε αυτή την εξαιρετική εμφάνιση μ’ ένα πανέμορφο γκολ.

Ντάμιαν Λε Ταλέκ: Πήρε πολλές πρωτοβουλίες στο δημιουργικό κομμάτι. Δεν του βγήκαν όλες αλλά γενικώς προσπάθησε να συμβάλει και αυτό, ώστε να πάρει η ομάδα καλό επιθετικό ρυθμό. Δεν είχε ζήτημα γενικώς να κυριαρχήσει στην μεσαία γραμμή.


Γέβγεν Σάκχοφ: Με… φόρα από την πολύ καλή εμφάνιση που έκανε το Σάββατο στα Γιάννενα. Ζήτησε και πήρε μπάλες στα πόδια του και είχε συμμετοχή μεγάλη στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού της ΑΕΚ. Κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Επέστρεψε και αυτός στο βασικό σχήμα μετά από τραυματισμό. Είχε κέφια και πήρε πολλές προσωπικές προσπάθειες πάνω του. Τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Μπήκε σε φάσεις, δημιούργησε ρήγματα και πέτυχε και ένα πολύ όμορφο γκολ.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Πολλή δουλειά στην κορυφή της επίθεσης της ΑΕΚ. Μπήκε σε φάσεις, απείλησε αρκετά την αντίπαλη εστία και έχασε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο άνοιξε το σκορ με κεφαλιά και μπήκε επίσης σε φάσεις αλλά με πιο δημιουργικό ρόλο.

Λιβάι Γκαρσία: Έπαιξε και στο δεξί και στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Πήρε και αυτός μπάλες στα πόδια του, αλλά πολλές φορές έκανε κατάχρηση της ντρίμπλας και κράτησε την μπάλα περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε. Όταν πατούσε το γκάζι πάντως, ήταν δύσκολο να τον σταματήσουν.


Ντάρκο Γέβτιτς: Είχε τον πιο ενεργό ρόλο στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού της ΑΕΚ. Και μπορεί οι εμπνεύσεις του να μην του βγήκαν στο πρώτο ημίχρονο, παρότι είχε κάποιες εξαιρετικές, στο δεύτερο ημίχρονο από τα πόδια του… έφυγαν τρια γκολ. Έδωσε με στημένη φάση την ασίστ στο γκολ του Καρίμ, με έξυπνη πάσα την ασίστ στο γκολ του Τάνκοβιτς και με εξαιρετικό άνοιγμα την ασίστ στο γκολ του Χατζισαφί.

Νορντίν Άμραμπατ: Ήταν η πρώτη κίνηση του Γιαννίκη από τον πάγκο, όταν τραυματίστηκε ο Λιβάι. Μπήκε κεφάτος ο Μαροκινός και πήρε πολλές πρωτοβουλίες με την μπάλα στα πόδια του. Υπήρχαν στιγμές που άνοιξε εξαιρετικά το παιχνίδι της ομάδας.

Ντάμιαν Σιμάνσκι: Μπήκε στο γήπεδο ως αλλαγή. Είχε αρχίσει να πέφτει ο ρυθμός του ματς, καθώς η ΑΕΚ ήδη είχε φτάσει στο 3-0. Ανταποκρίθηκε χωρίς πρόβλημα στα καθήκοντα του στην μεσαία γραμμή και χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσει στροφές.


Σέρχιο Αραούχο: Τον έριξε στο ματς ο Γιαννίκης για να τον δοκιμάσει ως δεύτερο περιφερειακό επιθετικό, πρώτα πίσω από τον Καρίμ και μετά πίσω από τον Κοσίδη. Ήταν κινητικός, είχε διάθεση, μπήκε σε φάσεις, αλλά δεν μπήκε ο ίδιος σε απειλή.

Μιχάλης Κοσίδης: Πήρε για πρώτη φορά φέτος χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα. Έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης, με τον Αραούχο δίπλα του και πίσω του. Δεν του δόθηκε η ευκαιρία για να απειλήσει, παρόλο που ήταν κινητικός αρκετά.

Μιλάντ Μοχαμάντι: Στο φινάλε του ματς μπήκε στο γήπεδο ο Ιρανός μπακ. Δεν είχε και αυτός κανένα πρόβλημα, χωρίς να ανεβάσει στροφές, να ανταποκριθεί στον ρόλο του αριστερού μπακ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X