Αποκλειστικό enwsi.gr: Από τι θα κριθεί αν γίνει χωρίς κόσμο το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός!

Αποκλειστικό enwsi.gr: Από τι θα κριθεί αν γίνει χωρίς κόσμο το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός!
Photo Credits: INTIME

Ολο το ρεπορτάζ από την πλευρά της κυβέρνησης για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η διαφαινόμενη αναβολή του ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Παναθηναϊκό έχει σηκώσει δικαιολογημένα μεγάλη συζήτηση.

Τα… καμώματα της Αστυνομίας με την υποστήριξη του Λευτέρη Αυγενάκη για την άφιξη του Πάπα Φραγκίσκου στην Αθήνα την Κυριακή και την «μαύρη» επέτειο από τον άδικο χαμό του Γρηγορόπουλου τη Δευτέρα, οδεύουν το ντέρμπι σε αναβολή και όλα αυτά για να μην γίνει το μεγάλο ματς στην έδρα της ΑΕΚ με κόσμο. Καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να κλείσουν ξανά τα γήπεδα λόγω του κορωνοϊού προσεχώς. Και έτσι όταν οριστεί ξανά το ματς με τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί χωρίς τον κόσμο της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Παρότι έχουν πωληθεί χιλιάδες εισιτήρια και έχουν προγραμματιστεί ταξίδια από την επαρχία και το εξωτερικό.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, μέσα στο Σαββατοκύριακο η Κυβέρνηση θα πάρει την συγκεκριμένη απόφαση. Και αυτό θα εξαρτηθεί από το αν το προσεχές Σαββατοκύριακο θα φορούν οι φίλαθλοι μάσκες στα ελληνικά γήπεδα.

Ετσι, από την εικόνα του Σαββατοκύριακου θα κριθεί και η απόφαση της κυβέρνησης για… λουκέτο στις εξέδρες των γηπέδων.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X