Ετοιμάζουν μεθόδευση-σκάνδαλο για την αναβολή του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός!

Ετοιμάζουν μεθόδευση-σκάνδαλο για την αναβολή του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός!
Photo Credits: INTIME

Πάει προς Τετάρτη το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για να γίνει χωρίς κόσμο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την αναβολή του ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, που ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή, προτίθεται να ανακοινώσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Το θέμα της αναβολής προέκυψε αργά χθες το βράδυ όταν όλως ξαφνικά θυμήθηκε η Αστυνομία μία προγραμματισμένη εδώ και δύο μήνες επίσκεψη του Πάπα και φυσικά την γνωστή τραγική επέτειο 13 χρόνων από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Από το πρωί έχει γίνει πυρετός διαβουλεύσεων με την ΑΕΚ να ενημερώνει και τη Λίγκα αλλά και άλλους φορείς ότι δεν συναινεί σε καμία αναβολή γιατί εκτός του ότι δεν δικαιολογείται από τίποτα (δεν έχει προκύψει κάτι το έκτακτο για λόγους δημοσίας τάξεως ) υπάρχουν οι φίλαθλοι της που έχουν αγοράσει εισιτήρια (κοντά στις 6.000 μέχρι τώρα), πολλοί εκ των οποίων έρχονται από επαρχία και που φυσικά δεν θα μπορούν να παραμείνουν αν το ντέρμπι γίνει μεσοβδόμαδα.

Η Λίγκα πάντως ήδη από χθες (30/11) απάντησε στην Αστυνομία ότι είναι απόλυτα αντίθετη στο ενδεχόμενο της αναβολής. Όπως εξηγεί στην επιστολή του ο συνεταιρισμός, το πρόγραμμα είναι ασφυκτικό και δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες για να διεξαχθεί ο αγώνας.

Εκτός από τις ομάδες και τη Λίγκα, αρνητικοί ήταν και οι εμπλεκόμενοι φορείς (τηλεόραση, διαιτητές) που έχουν προχωρήσει στις απαιτούμενες προετοιμασίες και θα επιφέρει μεγάλη αναστάτωση ενδεχόμενο αναβολής. Σημειώνεται εξάλλου πως στο ΟΑΚΑ αναμένεται να υπάρξουν και ξένοι διαιτητές.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X