Αναβολή του ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός ζητά η Αστυνομία!

Αναβολή του ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός ζητά η Αστυνομία!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την αναβολή του ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (5/12), ζητά η Ελληνική Αστυνομία!

Σε αίτημα που απέστειλε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προς την αρμόδια Αρχή, ζητά να μην πραγματοποιηθούν οι αγώνες της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, αλλά και αυτός του Ιωνικού με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή λόγω αδυναμίας αστυνομικής φύλαξης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αστυνομικές δυνάμεις θα είναι επιφορτισμένες, την Κυριακή, τόσο με την επίσκεψη στην Ελλάδα του προκαθημένου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, πάπα Φραγκίσκου, όσο και με την αστυνόμευση λόγω της συμπλήρωσης την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, 13 χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Από την πλευρά της πάντως η Λίγκα, όπως και οι ομάδες είναι κάθετα αντίθετες στο ενδεχόμενο αναβολής των αγώνων τους. Η διοργανώτρια μάλιστα το έχει διαμηνύσει αυτό και εγγράφως.

Πηγή: Protothema.gr και SDNA

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X