Δείπνο παικτών - Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ πριν την ΑΕΚ!

Δείπνο παικτών - Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ πριν την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Πέρα από το τακτικό κομμάτι της προσέγγισης του ντέρμπι με την ΑΕΚ, οι Θεσσαλονικείς ασχολούνται πολύ με την πνευματική και ψυχολογική προετοιμασία τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και το τεχνικό σταφ θα δειπνήσει με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ενόει του ματς με την ΑΕΚ.

Πέρα από το τακτικό κομμάτι της προσέγγισης του ντέρμπι με την ΑΕΚ, οι Θεσσαλονικείς ασχολούνται πολύ με την πνευματική και ψυχολογική προετοιμασία τους, σε μία προσπάθεια να βγάλουν αντίδραση ενόψει των τεσσάρων τελικών που απομένουν.

Σε αυτή την κατεύθυνση, στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ αποφασίστηκε να δειπνήσει η ομάδα, σε μία προσπάθεια αποφόρτισης βλέποντας πόσο δυνατή παρουσιάζεται η Ένωση ειδικά το τελευταίο διάστημα.

Στο δείπνο θα είναι παρών ο Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς μέχρι τώρα τα γεύματα των ποδοσφαιριστών ήταν μόνο ανά μεταξύ τους, δείγμα της κατάστασης που επικρατεί στον Δικέφαλο του Βορρά αλλά και της προσπάθειας που γίνεται να αντιστραφεί το κλίμα, με μπροστάρη τον Ρουμάνο τεχνικό.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X