Η ΑΕΚ για να καθαρίσει από απόψε την πρόκριση κόντρα στην Κηφισιά! (20:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ «εκτέλεσε» διαιτησία και ΠΑΣ Γιάννινα!
Photo Credits: INTIME

Νίκη που θα της εξασφαλίσει την πρόκριση από σήμερα θα κυνηγήσει η ΑΕΚ απέναντι στην Κηφισιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρόκριση από σήμερα θέλει να εξασφαλίσει η ΑΕΚ απέναντι στην Κηφισιά.

Η Ενωση υποδέχεται σήμερα (20:15, Cosmote Sport 2, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) την ομάδα από τα Βόρεια προάστια στο ΟΑΚΑ στο πρώτο ματς της για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη προέρχεται από μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει απόψε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, έτσι ώστε να πάει με την ψυχολογία στα ύψη στο ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Ο Αργύρης Γιαννίκης δεν υπολογίζει στον Στέφαν Τσούμπερ, ο οποίος αγωνίστηκε με μια μικρή ενόχληση στα Γιάννινα και ακολούθησε θεραπεία, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι.

Ο Ελληνας τεχνικός αναμένεται να κάνει ένα μικρό ροτέσιον, ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ετσι κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να κάτσει ο Τσιντώτας, δεξιά στην άμυνα θα βρίσκεται ο Ρότα και αριστερά ο Χατζισαφί, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα επιστρέψει ο Τζαβέλλας, ο οποίος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που είχε, με τον Στράτο Σβάρνα να βρίσκεται δίπλα του.

Λε Ταλέκ, Σάκχοφ θα είναι το δίδυμο στα χαφ, με τους Γκαρσία, Τάνκοβιτς να αγωνίζονται στις πτέρυγες. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, με τον Γέβιτς να βρίσκεται πίσω του.

Το πλάνο της Κηφισιάς

Στο στρατόπεδο της Κηφισιάς, ο Νίκος Κούστας είδε τους Θανάση Καραγκούνη και Φελίπε να μην προπονούνται και να μένουν εκτός αποστολής.

Η πιθανή ενδεκάδα της Κηφισιάς: Κολοβούρης, Πριόνας, Σωτηράκος, Αρτυματάς, Γκότοβος, Οικονομίδης, Παυλάκης, Καλλέργης, Παπασάββας, Ντοριβάλ, Τετέι

Στην αποστολή της Κηφισιάς για το ματς με την ΑΕΚ βρίσκονται οι:

Μιχελής, Κολοβούρης, Αντωνόπουλος, Εσλέρ, Αρτυματάς, Σωτηράκος, Μκρτσιάν, Παυλάκης, Τόλιος, Σμπώκος, Παπαγγελής, Γκότοβος, Πριόνας, Παπασάββας, Πρίτσας, Ντοριβάλ, Αγγελόπουλος, Τζέλης, Οικονομίδης, Κρητικός, Τεττέι, Γιαννιτσάνης, Καλλέργης.

Ο διαιτητής του ΑΕΚ-Ολυμπιακός

  • Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος
  • Βοηθοί: Μεϊντάνας και Κολλιάκος
  • 4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κατοίκος

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X