Ντόρτμουντ: Κρούσμα κορωνοϊού πριν το ματς με τη Σπόρτινγκ

Ντόρτμουντ: Κρούσμα κορωνοϊού πριν το ματς με τη Σπόρτινγκ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συναγερμός στη Ντόρτμουντ πριν τη Σπόρτινγκ.

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η Ντόρτμουντ ενόψει του ματς της Τετάρτης με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Όπως ανακοίνωσε ο γερμανικός σύλλογος, ο Τοργκάν Αζαρ που αγωνίστηκε στο σαββατιάτικο ματς με τη Στουτγκάρδη (2-1) βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Έτσι ο Βέλγος άσος δεν μπορεί να αγωνιστεί στον αγώνα του Champions League με τη Σπόρτινγκ την Τετάρτη, αλλά ήθελε επίσης να μεταφέρει ηρεμία, λέγοντας ότι ο Βέλγος δεν είχε καμία επαφή με κανέναν συμπαίκτη του στη Ντόρτμουντ την Κυριακή ή την Δευτέρα, και ως εκ τούτου δεν υπάρχει κίνδυνος κρούσματος εντός του συλλόγου.

Παράλληλα, η ανακοίνωση της Μπορούσια κατέστησε σαφές ότι όλοι οι παίκτες, τόσο της πρώτης όσο και της δεύτερης ομάδας, όπως και τα αντίστοιχα προπονητικά τιμ τους είναι 100% εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες. Επομένως δεν απαιτούνται περαιτέρω μέτρα καραντίνας, καταλήγει η ανακοίνωση των Βεστφαλών.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X