Μουσείο ΑΕΚ: Υπάλληλος της ΠΑΕ για πάνω από μισό αιώνα δώρισε μεγάλη συλλογή από φανέλες (ΦΩΤΟ)

Μουσείο ΑΕΚ: Υπάλληλος της ΠΑΕ για πάνω από μισό αιώνα δώρισε μεγάλη συλλογή από φανέλες (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το Μουσείο της ΑΕΚ εμπλουτίζεται ακόμα περισσότερο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ακόμη ξεχωριστή δωρεά για το Μουσείο της ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο.

Ο πρώην υπάλληλος της ΠΑΕ Βασίλης Κούρμπαλης, παρέδωσε έναν σημαντικό αριθμό από φανέλες της ομάδας των περασμένων δεκαετιών, ακουμπώντας και στη δεκαετία του’70 με σπάνια εκθέματα από την προσωπική του συλλογή.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Ενας ακόμα θησαυρός παραδόθηκε για το Μουσείο της ΑΕΚ στην Opap Arena!

Σε μία συγκινητική όσο και πολύτιμη δωρεά προέβη ο πρώην υπάλληλος της ΠΑΕ Βασίλης Κούρμπαλης, παραδίδοντας έναν σημαντικό αριθμό από φανέλες της ομάδας των περασμένων δεκαετιών, ακουμπώντας και στη δεκαετία του’70 με σπάνια εκθέματα από την προσωπική του συλλογή.

Περνώντας πάνω από μισό αιώνα μέσα στην ΑΕΚ αρχικά ως αθλητής στίβου και στη συνέχεια ως εργαζόμενος σε διάφορα πόστα, ο αγαπητός σε όλους Βασίλης είχε την ευκαιρία να συλλέγει αυτά τα κομμάτια ιστορίας που σήμερα δώρισε στην ΑΕΚ για να εκτεθούν στο Μουσείο του νέου μας γηπέδου.

Ευχαριστούμε πολύ τους φίλους της ΑΕΚ για την τεράστια επιθυμία τους να προσφέρουν ενθύμια ζωής και θυμίζουμε ότι το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία συλλογής εκθεμάτων! Οσοι παλαίμαχοι ή φίλαθλοι διαθέτουν αντικείμενα, τα οποία θέλουν να προσφέρουν, παρακαλούνται να επικοινωνούν στο email aekmuseum@aekfc.gr υπ’ όψιν των κ.κ. Γεράσιμου Γασπαρινάτου και Γιάννη Μπίλιου

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X