«Σεσημασμένος» υπέρ του Ολυμπιακού ο Πορτογάλος Βερίσιμο που έβαλε ο Κλάτενμπεργκ στο ντέρμπι - Τα αίσχη στο περυσινό ματς του Βόλου (VIDEO)

«Σεσημασμένος» υπέρ του Ολυμπιακού ο Πορτογάλος Βερίσιμο που έβαλε ο Κλάτενμπεργκ στο ντέρμπι - Τα αίσχη στο περυσινό ματς του Βόλου (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Πορτογάλοι οι διαιτητής και VAR του ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τα ματς της 10ης αγωνιστικής, με τον Πορτογάλο ρέφερι Φάμπιο Βερίσιμο (ο οποίος είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό) να διευθύνει το ντέρμπι, ανάμεσα στην ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του, Ζεσούς και Μότα και 4ος ο Αριστομένης Κουτσιαύτης.

Στο VAR θα βρίσκεται ο επίσης Πορτογάλος Τιάγκο Μαρτίνς.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βερίσιμο έρχεται στην Ελλάδα για να σφυρίξει, από τη στιγμή που ο Κλάτενμπεργκ τον είχε ορίσει, την περασμένη σεζόν, στο ματς του Ολυμπιακού, στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο.

Εκεί ο Πορτογάλος ρέφερι προέβη σε μία εξαιρετικά κακή διαιτησία, με την ομάδα του Βόλου να αδικείται ξεκάθαρα.

Μάλιστα, η ομάδα από τη Μαγνησία είχε εκδώσει ανακοίνωση στην οποία είχε τονίσει πως το νικητήριο γκολ του Ολυμπιακού δεν έπρεπε να είχε μετρήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:

«Άλλη μια κακή διαιτησία σε βάρος της ομάδας μας, της στέρησε το θετικό αποτέλεσμα που δικαιούταν απέναντι στον Ολυμπιακό Πειραιά.

Κακός διαιτητής ο Πορτογάλος, διαμόρφωσε το αποτέλεσμα με λάθη σε όλο το 90λεπτο και με κορύφωση τη φάση του 80ου λεπτού όταν δίνει ανάποδο φάουλ σε βάρος μας από το οποίο και προέρχεται η φάση του δεύτερου γκολ για το οποίο ουδεμία αμφιβολία υπάρχει: Ήταν οφσάιντ!

Ειλικρινά απορούμε με την ενέργεια του κ. Κλάτενμπεργκ να φέρει ένα τέτοιας ποιότητας ξένο διαιτητή, και μάλιστα Πορτογάλο συμπατριώτη του Μαρτίνς, του Σα και του Σεμέδο. Βλέποντας τη διαιτησία του, είμαστε βέβαιοι ότι ένας άλλος, Έλληνας, δεν θα μπορούσε να τα πάει χειρότερα.

Δυστυχώς ο ‘νόμος του ισχυρού’ εξακολουθεί να κυριαρχεί και να ταλαιπωρεί το ελληνικό ποδόσφαιρο».


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X