Πορτογαλία: Χωρισμένη σε δυο «στρατόπεδα» λόγω Σάντος

Πορτογαλία: Χωρισμένη σε δυο «στρατόπεδα» λόγω Σάντος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ήττα με 2-1 από τη Σερβία μέσα στο «Ντα Λουζ» και η συμμετοχή της Πορτογαλίας στα μπαράζ για την πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ έχουν επιφέρει τη σύγχυση στο εσωτερικό της Εθνικής ομάδας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει την Τετάρτη η «Correio da Manhã», η Εθνική είναι χωρισμένη σε δύο «στρατόπεδα» και υπάρχει μία σημαντική ομάδα παικτών που είναι δυσαρεστημένοι με τις μεθόδους του Φερνάντο Σάντος.

Στο ρεπορτάζ επισημαίνεται πως στο πλευρό του Σάντος εξακολουθούν να βρίσκεται τα «βαριά χαρτιά» και δη οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Πέπε, Ζοάο Μουτίνιο, Γουίλιαμ Καρβάλιο και Φόντε. Ωστόσο υπάρχει και άλλη ομάδα ποδοσφαιριστών με επικεφαλής τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι, Μπερνάρντο Σίλβα που αρχίζει να εκφράζει εγάλες επιφυλάξεις σχετικά με τις μεθόδους του προπονητή που ηγείται της μοίρας της ομάδας από το 2014.

Εκτός από τον σταρ της Μάντσεστερ Σίτι, η ομάδα των δυσαρεστημένων, την οποία ο «Correio da Manhã» αποκαλεί «αγγλική αρμάδα», αποτελείται από αθλητές όπως οι Μπρούνο Φερνάντες, Ζοάο Κανσέλο, Ντιόγκο Ζότα.

Σε ένα πιο ουδέτερο πεδίο κινούνται παίκτες όπως ο Ρούμπεν Ντίας και ο Αντρέ Σίλβα, που προτιμούν να μην παίρνουν θέση πια.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X