Ραχίμοβ: «Ο Μοχαμάντι έκανε την διαφορά στην Αχμάτ -Είμαι βέβαιος πως θα πετύχει στην ΑΕΚ»

Ραχίμοβ: «Ο Μοχαμάντι έκανε την διαφορά στην Αχμάτ -Είμαι βέβαιος πως θα πετύχει στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Ρασίντ Ραχίμοβ για τον Μίλαντ Μοχαμάντι της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το εγκώμιο του Μίλαντ Μοχαμάντι της ΑΕΚ, έπλεξε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Αχμάτ Γκρόζνι, Ρασίντ Ραχίμοβ.

Ο Ραχίμοβ ανέφερε πως η Ενωση θα βγει κερδισμένη από την απόκτηση του Ιρανού μπακ, ενώ ανέλυσε και τα αγωνιστικά του στοιχεία που ξεχωρίζουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής των Ρώσων στην ιστοσελίδα sdna.gr:

«Ο Μοχαμάντι δούλεψε πολύ στην Αχμάτ. Είναι ένας σύγχρονος μπακ, θα πετύχει στην Ελλάδα και μόνο κερδισμένη θα βγει η ΑΕΚ απ’ αυτόν. Βλέπετε ότι στο ποδόσφαιρο όλες οι καλές ομάδες έχουν μπακ που μπορούν να προσφέρουν πολλαπλά στο γήπεδο.

Ο Μίλαντ εξελίχθηκε στη Ρωσία. Δούλεψε στις προπονήσεις, έκανε καλά ματς και προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων στην Ευρώπη. Πήγε στη Γάνδη, όπου έκανε καλές σεζόν. Μάλιστα απ’ όσο διάβαζα, υπήρχε ενδιαφέρον από αγγλικές ομάδες.

Εχει ταχύτητα, είναι καλός στο «ένας εναντίον ενός», είναι προσηλωμένος στα καθήκοντα που του αναθέτει ο προπονητής, έχει καλά «ανεβάσματα» από την πλευρά του. Επομένως τι άλλο να ζητήσει κανείς από έναν παίκτη;


Αγωνιστικά, ήταν τεράστια η απώλεια του για την Αχμάτ. Ήταν ένας παίκτης που δύσκολα θα μπορούσαμε να τον αντικαταστήσουμε και θυμάμαι ότι το είχα πει 2-3 φορές σε συνεντεύξεις μου τότε. Και δεν το έλεγα μόνο εγώ, το έβλεπε και ο κόσμος. Ανήκε στην κατηγορία των παικτών που έκαναν τη διαφορά στην Αχμάτ. Βοηθούσε τόσο αμυντικά όσο και δημιουργικά.

Είμαι βέβαιος πως θα πετύχει στην ΑΕΚ. Είναι φιλόδοξος και σε ηλικία που μπορεί να διεκδικήσει περισσότερα πράγματα από τη καριέρα του. Του εύχομαι να καταφέρει να πάρει τίτλους».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X