Μπογέ: «Μου άρεσε πολύ να παίζω στην ΑΕΚ για τον κόσμο, αλλά έπρεπε να φύγω»

Μπογέ: «Μου άρεσε πολύ να παίζω στην ΑΕΚ για τον κόσμο, αλλά έπρεπε να φύγω»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Λούκας Μπογέ για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λούκας Μπογέ αναφέρθηκε στο πέρασμα που είχε από την ΑΕΚ.

Για το πέρασμά του από την ΑΕΚ μίλησε σε συνέντευξή του στο «zoomnews.es» ο Λούκας Μπογέ που κάνει εξαιρετική σεζόν με την Έλτσε με αποτέλεσμα να χτυπά ακόμη και την πόρτα της Εθνικής Αργεντινής.

Ο Μπογέ υποστήριξε ήταν «λάθος μου που ήρθα δανεικός στην ΑΕΚ, αλλά όπως είπαν και πριν από τα λάθη μας να μαθαίνουμε» και έσπευσε να εξηγήσει για ποιο λόγο το ανέφερε αυτό.

«Πήγα στην ΑΕΚ, μία πρωταθλήτρια, αλλά έπαιξα λίγο», συμπλήρωσε και επισήμανε: «Δεν υπήρχε χώρος, ενώ και η οψιόν αγοράς ήταν υψηλή σε μία ομάδα που μόλις είχε βγει από το ελληνικό πρωτάθλημα και επρόκειτο να παίξει με προσδοκίες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ήταν, όμως, καλή χρονιά. Περίμενα πολύ περισσότερα, αλλά τα πράγματα, τελικά, δεν εξελίσσονται πάντα όπως τα περιμένει κανείς. Μου άρεσε πολύ να παίζω εκεί για τον κόσμο, αλλά έπρεπε να φύγω».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X