Βασιλακόπουλος: «Φτιάξαμε ΜΕΘ για τον κορωνοϊό χωρίς προδιαγραφές» (VIDEO)

Βασιλακόπουλος: «Φτιάξαμε ΜΕΘ για τον κορωνοϊό χωρίς προδιαγραφές» (VIDEO)

Απίστευτες αποκαλύψεις από τον Θοδωρή Βασιλακόπουλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προβληματισμό προκαλεί η παραδοχή του καθηγητή πνευμονολογίας Θόδωρου Βασιλακόπουλου, ο οποίος μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (11/11) στο OPEN είπε ότι στο προηγούμενο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού, είχαν δημιουργηθεί ΜΕΘ που δεν είχαν στελεχωθεί σωστά, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η θνητότητα. Μάλιστα έφερε ως παράδειγμα το νοσοκομείο Λαϊκό, όπου υπηρετεί και όπου σύμφωνα με το Mega ένας ασθενής που είχε διασωληνωθεί εκτός ΜΕΘ, πέθανε.

Ο κ. Βασιλακόπουλος είπε: «πέρυσι την άνοιξη στην κλινική του κορονοϊού του Λαϊκού δημιουργήθηκαν εκτάκτως 5 κλίνες, λειτούργησαν για λίγο ως κλίνες ΜΕΘ, δεν υπήρχε καν πεπιεσμένος αέρας. Υπήρχε μόνο οξυγόνο και χρειαζόταν ειδικοί αναπνευστήρες που να συμπιέζουν το οξυγόνο. Οταν λειτούργησε αυτή η μονάδα, λειτούργησε με μέτρια αποτελέσματα. Δημιουργήθηκε ένα τμήμα που δεν είχε και την μεγαλύτερη επιτυχία, αν δείτε τα ποσοστά θνητότητας θα καταλάβετε, δεν μπορώ να πω περισσότερα. Δεν είναι δυνατόν να ανοίξουν 5.000 ΜΕΘ επειδή ο κόσμος δεν εμβολιάζεται. Γιατί τα αποτελέσματα που θα πάρουμε δεν θα είναι καλά».

Διαβάστε εδώ τι είπε ο Βασιλακόπουλος σχετικά με τις ΜΕΘ

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X