«Ο Φαν'τ Σιπ συνεχίζει στην Ελλάδα έως το EURO 2024»

Φαν'τ Σιπ: «Γιατί να μην πάρουμε αποτέλεσμα με την Ισπανία»
Photo Credits: INTIME

Ολλανδικά μέσα υποστηρίζουν πως η ΕΠΟ έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τον Τζον Φαν' τ Σιπ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διανύουμε ημέρες Εθνικής ομάδας, με τον Τζον Φαν’ τ Σιπ και την ανανέωσή του να βρίσκονται στο προσκήνιο!

Ο Ολλανδός τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να μείνει και έρχονται να ενισχύσουν αυτή τη δήλωση δύο δημοσιεύματα από τη γενέτειρα του Φαν’ τ Σιπ.

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά η «De Telegraaf» ανέφερε: «ο Τζον Φαν’τ Σιπ έχει ακόμα λίγες πιθανότητες πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Ελλάδα. Ανεξάρτητα, όμως, από το αποτέλεσμα, ο Ολλανδός τεχνικός είναι χαρούμενος που θα συνεχίσει έως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2024».

Από την άλλη, βέβαια, υπάρχει ρεπορτάζ έτερου ολλανδικού site, του «Voetbalzone.nl» που αναφέρει ότι «η ΕΠΟ θα ήθελε να συνεχίσει με τον Φαν’τ Σιπ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Μάρτιο του 2022» φιλοξενώντας εν συνεχεία δηλώσεις του ομοσπονδιακού μας τεχνικού.

Ο Ολλανδός τεχνικός, λοιπόν, φέρεται να δηλώνει πως «μου αρέσει και θέλω να συνεχίσω στην Ελλάδα και θα το συζητήσουμε μετά τα ματς με Ισπανία και Κόσοβο» σπεύδοντας να επισημάνει πως «πρέπει  να δείξουμε κάτι ενάντια σε αυτές τις δύο χώρες, γιατί όλα τα συναισθήματα εδώ στην Ελλάδα, η διάθεση μπορούν απλά να αλλάξουν. Αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X