Μάνταλος: Αυτή η θέση του ταιριάζει περισσότερο!

Μάνταλος: Αυτή η θέση του ταιριάζει περισσότερο!
Photo Credits: INTIME

Η απάντηση στο ερώτημα ποια είναι η θέση που μπορεί να παίξει καλύτερα ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενδεχομένως, θα μπορούσε να καταχωρηθεί στα άλυτα μυστήρια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Επί χρόνια, έχουν γραφτεί εκατοντάδες κείμενα, έχουν ειπωθεί ατέλειωτες λέξεις, που προσπαθούν να ερμηνεύσουν ποιος είναι ο τρόπος για την καλύτερη αξιοποίηση του Πέτρου Μάνταλου από την ΑΕΚ. Η κουβέντα θα μπορούσε να είναι αέναη, αλλά όσα συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου, δείχνουν πως αποτελούν την καλύτερη απάντηση.

Τόσο στην περίοδο Μιλόγεβιτς, όσο και στην εποχή του Γιαννίκη, ο αρχηγός της ΑΕΚ έχει καθιερωθεί σε ρόλο δεκαριού. Είναι ο κουμανταδόρος του παιχνιδιού της Ενωσης, ο οργανωτής, εκείνος που έχει την μπαγκέτα και μοιράζει το παιχνίδι. Μέσα από αυτόν το ρόλο, ο Μάνταλος κάνει εντυπωσιακή σεζόν, είναι ήδη πρώτος σε ασίστ στο πρωτάθλημα και ετοιμάζεται να γίνει ο πρώτος Ελληνας σε ασίστ σε ολόκληρο το ελληνικό πρωτάθλημα (υπολείπεται μία του Φορτούνη).

Δείτε περισσότερα για τη θέση που ταιριάζει περισσότερο στον Πέτρο Μάνταλο.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X