Πολύ κοντά και σε Φέργκιουσον η ΑΕΚ!

Πολύ κοντά και σε Φέργκιουσον η ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έκανε την κίνηση της και παίρνει τον Φέργκιουσον

Πολύ κοντα στην απόκτηση του Τέρανς Φέργκιουσον η ΑΕΚ.

Η Ένωση συνεχίζει να κάνει προσπάθειες ενίσχυσης της ομάδας της. Ο Τέρανς Φέργκιουσον, ένας παίκτης με παραπάνω από 200 παιχνίδια στο ΝΒΑ, βρέθηκε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ιωνικού.

Οι διοικητικές εξελίξεις όμως τις τελευταίες μέρες, έδωσαν τον χρόνο και την ευκαιρία στην ΑΕΚ να κοιτάξει την περίπτωση του και να τον πείσει να έρθει στην ομάδα. Ο ίδιος ο παίκτης προτίμησε εμφανώς την προοπτική της ΑΕΚ και συμφώνησε προφορικά να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Στέφανου Δέδα.

Να τονίσουμε εδώ, ότι η περίπτωση του Φέργκιουσον είναι ανεξάρτητη με αυτή του Ράις, καθώς ήδη ο Αμερικάνος γκαρντ βρίσκεται καθοδόν για την Ελλάδα. Σκοπός της ΑΕΚ είναι να ενισχυθεί και στο «2» και στο «3» με παίκτες που θα της δώσουν αθλητικότητα και διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Ο Φέργκιουσον έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Οκλαχόμα και Φιλαδέλφεια με μέσους όρους καριέρας 4,5 πόντους, 1,2 ριμπάουντ σε 19,6 λεπτά συμμετοχής.

Για να επισημοποιηθεί η συμφωνία, όπως και με του Ράις θα πρέπει η ΑΕΚ να διευθετήσει τα 10 ενεργά μπαν που της απαγορεύουν προς το παρόν τις μεταγραφές.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X