Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το AEK KIDS CLUB!

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το AEK KIDS CLUB!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε πως ξεκίνησαν οι εγγραφές στο AEK KIDS CLUB για τη σεζόν 2021-2022. Η διαδικασία της εγγραφής ξεκίνησε σήμερα, Δευτέρα(08/11) και  πραγματοποιείται μόνο μέσω του επίσημου site της ομάδας (www.aekfc.gr).

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές στο AEK KIDS CLUB για τη σεζόν 2021-2022.

Η διαδικασία της εγγραφής θα πραγματοποιείται μέσω του επίσημου site της ομάδας (www.aekfc.gr), ενώ τα παιδιά μετά την εγγραφή τους θα λάβουν το Welcome Pack με την κάρτα μέλους και τα συμβολικά δώρα της αγαπημένης μας ομάδας.

Λόγω της πανδημίας του covid -19 θα πραγματοποιούμε και φέτος μόνο διαδικτυακές δράσεις, ώστε τα παιδιά να βρίσκονται, έστω και με τις παρούσες συνθήκες, όσο πιο κοντά γίνεται στην αγαπημένη μας ομάδα.

Η μεγαλύτερη κιτρινόμαυρη παιδική παρέα επιστρέφει και σας θέλουμε δίπλα μας μέχρι να καταφέρουμε να συναντηθούμε ξανά από κοντά και να ζήσουμε όλοι μαζί αξέχαστες στιγμές!

Σας ευχαριστούμε που έχετε αγκαλιάσει το εγχείρημα αυτό με τόσο ενθουσιασμό, αλλά πάνω από όλα σας ευχαριστούμε που είστε πάντα δίπλα στην ομάδα μας!

Η 6η χρονιά του AEK KIDS CLUB ξεκινάει!

Σας περιμένουμε!

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X