Κόλλησαν στο 1-1 Ιντερ και Μίλαν (VIDEO)

Κόλλησαν στο 1-1 Ιντερ και Μίλαν (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Χωρίς νικητή τελείωσε το ντέρμπι του Μιλάνου, με την Ιντερ να... είναι η μεγάλη χαμένη!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με… εντυπωσιακή ορμή μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο Μίλαν και Ίντερ! Η ομάδα του Πιόλι αφ’ ενός, γνώριζε πως με νίκη θα περνούσε μόνη στην πρώτη θέση και αυτή του Ιντζάκι, αφ’ ετέρου ήθελε τη νίκη για να πλησιάσει τη συγκάτοικό της.

Αυτή που… χαμογέλασε πρώτη ήταν η Ιντερ. Ο Κεσί στο 8ο λεπτό καθυστέρησε επιδεικτικά να απομακρύνει τη μπάλα, ο Τσαλχάνογλου την έκλεψε μέσα στην μεγάλη περιοχή και εν συνεχεία γκρεμίστηκε από τον Ιβοριανό.

Ο Τούρκος ανέλαβε την εκτέλεση για να γράψει στο 11ο λεπτό το 0-1 κόντρα στην πρώην ομάδα του.


Βέβαια υπήρξε άμεση αντίδραση από τη Μίλαν, η οποία κατάφερε να ισοφαρίσει στο 17΄ με αυτογκόλ του Ντε Φράι, διαμορφώνοντας το 1-1.


Οι τυπικά φιλοξενούμενοι, είχαν τεράστια ευκαιρία στο 26′ να πάρουν ξανά το προβάδισμα με ακόμη ένα πέναλτι. Ωστόσο ο Λαουτάρο Μαρτίνες που ανέλαβε την εκτέλεση είδε τον Ταταρουσάνου να του λέει «όχι», με το ημίχρονο να μένει στο 1-1.


Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες για να σημειώσουν κάποιο γκολ, με την Ίντερ όμως να έχει χάσει τις περισσότερες από αυτές, εν αντιθέσει με την Μίλαν, η οποία αρκέστηκε σ’ ένα πιο αμυντικό ρόλο.  Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να αρκεστούν στην ισοπαλία με το σκορ 1-1.

LIVE όλες οι ειδήσεις         

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X