Μπάγερν Μονάχου: Στα ραντάρ των Βαυαρών ο Λοπετέγκι

Μπάγερν Μονάχου: Στα ραντάρ των Βαυαρών ο Λοπετέγκι
Photo Credits: INTIME

Ο Ζούλιεν Λοπετέγκι είναι ένα από τα πολλά ονόματα που βρίσκονται στην λίστα της Μπάγερν Μονάχου, η οποία ψάχνει τον νέο της προπονητή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπάγερν Μονάχου φαίνεται πως έχει προσθέσει στην λίστα της τον Ζουλέν Λοπετέγκι, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες.

Σύμφωνα με τον Γερμανό δημοσιογράφο της Bild, Κρίστιαν Φαλκ, ο επικεφαλής του αθλητικού τμήματος, Μαξ Έμπερλ, τσεκάρει τρία ονόματα.

Το τελευταίο που έχει προστεθεί τις τελευταίες ώρες είναι αυτό του Ζουλέν Λοπετέγκι, ο οποίος εμφανίζεται και κοντά στη Γουέστ Χαμ. O Ισπανός προπονητής που έχει περάσει από Σεβίλλη, Πόρτο και Ρεάλ, παραμένει χωρίς δουλειά, μετά την θητεία του στη Γουλβς, η οποία και έληξε τον Αύγουστο του 2023.

Τα άλλα δύο ονόματα που συνεχίζει να κοιτάζει η Μπάγερν είναι αυτά των Ρότζερ Σμιντ της Μπενφίκα και του Έρικ Τεν Χαχ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ρομπέρτο ντε Τσέρμπι, ένας ακόμη υποψήφιος, τόνισε πως θα μείνει στην Μπράιτον.

Τέλος, τις τελευταίες ώρες γερμανικά δημοσιεύματα αναφέρουν, πως μετά τις πολλαπλές αρνήσεις, είναι πιθανή η παραμονή του Τούχελ, ο οποίος θα δεχθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο μονάχα υπό προϋποθέσεις.

Σταμάτης Βούλγαρης: Η ΑΕΚ οφείλει να κινηθεί γρήγορα μεθοδικά και ουσιαστικά
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X