«Δικέφαλος»: «Ο αετός και οι ποντικοί με την προπαγάνδα τους» -Αποκλειστική συνέντευξη Μισελέν

«Δικέφαλος»: «Ο αετός και οι ποντικοί με την προπαγάνδα τους» -Αποκλειστική συνέντευξη Μισελέν
Photo Credits: INTIME

Διαβάστε στην Δικέφαλο Αετό που κυκλοφορεί σε Ελλάδα και Κύπρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεφτιλίστηκε, η αλήτικη προπαγάνδα και η ενορχηστρωμένη επίθεση από τον Πειραιά μέσω… Θεσσαλονίκης που έχει δηλώσει πλήρη υποταγή, εις βάρος της ΑΕΚ, αναφέρει ο «Δικέφαλος Αετός» που κυκλοφορεί σήμερα.

Σε «ερυθρόλευκο» ρυθμό, «χορεύει» ο Καρυπίδης. Εξαφανισμένος ο Νιαρχάκος που έδινε online ρεπορτάζ στα «ερυθρόλευκα» μέσα από το… ημίχρονο.

Μαρκ Κλάτενμπεργκ: Νέος διασυρμός του Άγγλου αρχιδιαιτητή που σχολιάζει κατά… παραγγελία και κρύβει όποιες φάσεις είναι υπέρ του Δικεφάλου.

Αμυνα… αγνοείται για την ΑΕΚ στο μπάσκετ. Σε κίνδυνο η ευρωπαϊκή παρουσία της «Βασίλισσας».

Συνέντευξη Κριστιάν Ουγκάλντε: «Όλοι μιλάνε για την ΑΕΚ».

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Παρουσίαση της νέας ομάδας που ήρθε να μας κλέψει την καρδιά!

Διαβάστε ακόμα: Αποκλειστικά ρεπορτάζ, απόψεις με υπογραφή, όλα τα τελευταία νέα για το ματς με τον Απόλλωνα, θέματα, αφιερώματα, ρετρό, πλούσια παρασκήνια, όλα όσα θέλετε να ξέρετε για όλα τα αθλήματα και όλες τις ομάδες του «κιτρινόμαυρου» πλανήτη και όπως πάντα τον θρυλικό Φ.Κ.

Δείτε επίσης αποκλειστικές φωτογραφίες μέσα από την «Αγιά – Σοφιά»! Το δέος που προκαλούν οι Δικέφαλοι, σε συνδυασμό με τη λέξη Α.Ε.Κ. το 1924 και το 21 στο πέταλο!«Δικέφαλος»: «Ο αετός και οι ποντικοί με την προπαγάνδα τους» -Αποκλειστική συνέντευξη Μισελέν

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X