Η ξεφτίλα και το κόμπλεξ είχε πάντα χρώμα ερυθρόλευκο

Η ξεφτίλα και το κόμπλεξ είχε πάντα χρώμα ερυθρόλευκο
Photo Credits: INTIME

Βούρκος και δυσωδία! Οι... υπεράνω, αυτοί που δεν... ασχολούνται, έγραψαν 80 άρθρα για την ΑΕΚ από το βράδυ της Κυριακής! Ο Σταμάτης Βούλγαρης σχολιάζει...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχουν μεγάλη πλάκα στο λιμάνι. Όλο λένε ότι δεν ασχολούνται τα καημένα, αλλά συνέχεια πρώτο θέμα την ΑΕΚ έχουν. Εμείς θα κάνουμε μία απλή καταγραφή του πόσο δεν ασχολούνται. Αυτοί που δήθεν δεν μας βλέπουν. Αυτοί που είναι τόσο… μπροστά και τόσο «ανώτεροι». Σαν την… Άρια φυλή ένα πράγμα… Μόνο όμως στο δικό τους μυαλό. Στο δικό τους μικρόκοσμο. Δεν ήταν δύσκολο να διαπιστώσουμε το πόσο «δεν ασχολούνται». Μία βόλτα από το site το οποίο χρησιμοποιούν για να στοχοποιούν και να καθυβρίζουν κόσμο και κοσμάκη κάναμε. Και διαπιστώσαμε πολλά.

Από το βράδυ της Κυριακής μέχρι απόψε γύρω στις εννιά είχαν γραφτεί 80 (!!!) άρθρα όπου βασικό τους θέμα ήταν η ΑΕΚ, ο Μελισσανίδης, το γήπεδο, ο Τζαβέλλας, μέχρι και με την παίκτρια που αποτέλεσε μεταγραφή στο γυναικείο ποδόσφαιρο και έχει ένα περίεργο επώνυμο ασχολήθηκαν και έκαναν βλακωδέστατο χιούμορ χρησιμοποιώντας φωτογραφία με γόβες και μαύρο καλσόν. Μιλάμε για επιστήμονες στο χιούμορ όχι αστεία. Μιλάμε για θρασύδειλα ανθρωπάκια που δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από το βούρκο του λιμανιού.

Συγκεκριμένα λοιπόν με ημερομηνία 31/11 έχουν καταγραφεί 18 άρθρα. Την 1 Νοέμβρη άλλα 18. Στις 2/11 έπεσαν στα 11. Στις 3/11 έφτασαν τα 10. Στις 4/11 τη μέρα που έπαιζαν με την Άιντραχτ δεν προλάβαιναν φαίνεται και έγραψαν μόλις 5. Χθες, μετά το γλυκό στις καθυστερήσεις ξαναθυμήθηκαν την ΑΕΚ και έβαλαν άλλα 8.

Το βράδυ της Κυριακής τους έπιασε ο πόνος να υπερασπιστούν τον Άρη. Την ομάδα ντε που δεν τους έχει κερδίσει από το 2010! Εδώ και έντεκα χρόνια. Όχι μόνο στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και στο Χαριλάου. Την ομάδα την οποία όπως παραδέχθηκε ο Καρυπίδης χρηματοδότησαν για να αποκτήσει τον Ματέο Γκαρσία και «βοήθησαν» για να πάρει μεταγραφή ο Ρόουζ. Την ομάδα την οποία τροφοδοτούν με δανεικούς και αγύριστους. Αλλά το θέμα τους ήταν η ΑΕΚ.

Δε θα βάλω καν στην εξίσωση το Mega, ή άλλα site, ή εφημερίδες που φίλα προσκείμενα στον συγκεκριμένο οργανισμό. Ο αριθμός θα εκτοξευτεί και έχω να κάνω και άλλα πράγματα.

Η πραγματικότητα

Η αλήθεια είναι ότι φέτος έχουν μεγάλα ζόρια. Ζόρια που ξεκινάνε από το γεγονός ότι το καλοκαίρι δεν κάνανε μεταγραφές. Από το γεγονός ότι ο Μαρτίνς είναι μπουχτισμένος και φέτος δεν τα πάει καλά. Από το ότι την ΑΕΚ που δεν την υπολόγιζαν, τη βλέπουν να τους ακολουθεί και δεν μπορούν να ξεφύγουν.

Ο ΑΕΚτζής θα παραδεχθεί την ανωτερότητα του αντιπάλου. Υπήρξε κανένας που να αμφισβήτησε το περσινό ή το προπέρσινο πρωτάθλημά τους. Δεν τους αναγνωρίσαμε την ανωτερότητά τους πέρσι όταν μας κέρδισαν με κάτω τα χέρια στο ΟΑΚΑ; Αυτοί όμως έχουν γεννηθεί με αδιανόητα κόμπλεξ. Με μότο αυτά που είχε πει κάποτε ο Αλεξανδρής. «Εγώ πέφτω, εσύ γιατί το δίνεις;» και «εγώ θα κλέψω και το παιδί μου για να κερδίσω».

Χαρακτήρισαν κομπλεξικό τον Τζαβέλλα διότι σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη σελίδα της Άιντραχτ τη φανέλα της οποίας έχει φορέσει ευχήθηκε «καλή επιτυχία». Μιλάμε για στόκους και μάλιστα ακρυλικούς!

Έγραψαν -δημοσιογράφοι και καλά τώρα- ότι η ΑΕΚ κινδυνεύει με υποβιβασμό, ότι ο Μελισσανίδης κινδυνεύει με ποινή 15 ετών, μόνο ότι δε θα γίνει κατάσχεση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν έγραψαν επειδή υπήρξε διαπληκτισμός ανάμεσα σε Μελισσανίδη και Νιαρχάκο. Ζητούσαν να ανοίξουν οι κάμερες αυτοί που στη Ριζούπολη έκαναν τα όργια των οργίων, στο Φάληρο εντελώς συμπτωματικά οι κάμερες παθαίνουν… κράμπες και κουνάνε το δάχτυλο επιδεικτικά αυτοί που έχουν επιτεθεί τουλάχιστον φραστικά σε όποιον τολμήσει μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» να σηκωθεί από την καρέκλα του.

Πάμε και στους υποταγμένους

Τέλος πάντων. Δε θα ασχοληθώ άλλο με αυτούς. Άλλωστε από την ερχόμενη εβδομάδα και μέχρι το ντέρμπι θα κάνουν πολλά και χειρότερα. Βάζω εύκολα ένα στοιχηματάκι. Και όσο πλησιάζει το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου θα έχει 40.000 κόσμο, θα κάνουν χειρότερα. Και την ώρα του αγώνα τα ίδια θα κάνουν. Όπως με τον Περέιρα και τον Κασάμι.

Δε γίνεται όμως να μην ασχοληθώ με την υποδουλωμένη πλευρά της Θεσσαλονίκης. Όχι αυτούς που προσπαθούν να αντιγράψουν τους γαύρους, αλλά τους άλλους. Που είναι ρε καρντάσια αυτός ο Νιαρχάκος να μας πει δημόσια ποιος τον προπηλάκισε; Που είναι οι μηνύσεις που ενημερώνατε από το ημίχρονο με το κινητό τους κόκκινους ρεπόρτερ και τα αφεντικά τους, ότι θα κάνετε; Γιατί δεν περνάτε στην αντεπίθεση; Που εξαφανιστήκατε; Αλήθεια γιατί από όλα όσα καταγγείλατε δεν υπήρξε κλήση σε απολογία εις βάρος της ΑΕΚ; Ρητορικά ερωτήματα. Δεν πρόκειται να απαντηθούν και όλοι ξέρουμε το γιατί.

Στη γειτονιά μας μόνο νίκη

Η ΑΕΚ σε λίγες ώρες θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Μία ομάδα που έστω σε ματς Κυπέλλου μας έχει κερδίσει και δεν έχει την παράδοση που έχει ο Άρης με τον Ολυμπιακό. Το ματς δε θα είναι εύκολο. Εμένα δε με ενοχλεί που έκαναν το χατίρι του Μονεμβασιώτη και έβαλαν ξένο διαιτητή. Άλλωστε οι Έλληνες έχουν αποδείξει την ανικανότητά τους.

Σημασία έχει απόψε η ΑΕΚ να κερδίσει και να πατήσει στην κορυφή και να περιμένει ύστερα τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ που προέρχονται και από ευρωπαϊκά ματς την Πέμπτη. Θεωρητικά οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το προβάδισμα. Οι Θεσσαλονικείς έχουν πιο δύσκολο έργο. Αλλά από αυτόν τον Παναθηναϊκό, όλα μπορείς να τα περιμένεις. Ας κάνουν λοιπόν εμείς αυτό που πρέπει και όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πορεία.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X