AΕΚ: Αφησε πίσω τον εφιάλτη της Ριζούπολης

AΕΚ: Αφησε πίσω τον εφιάλτη της Ριζούπολης
Photo Credits: INTIME

Εκεί που πέρυσι οριστικοποιήθηκε το «ναυάγιο», η ΑΕΚ καλείται να επιβεβαιώσει πως άλλαξε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ημερολόγιο δείχνει 13 Δεκεμβρίου του 2020. Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα της περασμένης χρονιάς, οι…καλικάντζαροι είχαν αρχίσει να κάνουν θραύση στην ΑΕΚ.

Ο Μάσιμο Καρέρα είχε χάσει πλήρως τον έλεγχο, η ομάδα πήγαινε με τον αυτόματο πιλότο και είχε αρχίσει ο κατήφορος του Μπράλου δίχως φρένα, όπως είπε και ο ίδιος ο Μελισσανίδης. Η ΑΕΚ έπαιζε στη Ριζούπολη με τον αδύναμο Απόλλωνα και έφτυσε…αίμα για να πάρει μια νίκη, όπως τελικά την πήρε.

Σήμερα, σχεδόν 11 μήνες μετά, όλα μοιάζουν να είναι διαφορετικά. Οι παίκτες που συμμετείχαν πέρυσι στον εφιάλτη της Ριζούπολης και είναι πιθανό να παραταχθούν το Σαββατόβραδο στην ίδια σέντρα, είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Ωστόσο, το πλέον σημαντικό στοιχείο που διαφοροποιεί την κατάσταση, είναι πως η ΑΕΚ δείχνει να έχει αλλάξει προφίλ και χαρακτήρα και – ειδικά στην εποχή Γιαννίκη – είναι ομάδα με τα όλα της.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X