Ντέμης Νικολαΐδης: «Θα ήταν προδοσία για τον κόσμο της ΑΕΚ να πάω στον Ολυμπιακό - Δεν μου πέρασε καν από το μυαλό!» (VIDEO)

Ο Ντέμης Νικολαΐδης
Photo Credits: INTIME

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε για μια τεράστια πρόταση που αρνήθηκε από τον Ολυμπιακό και πως έμεινε τελικά στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντέμης Νικολαϊδης από το 1996 μέχρι και το 2003 φόρεσε την φανέλα της ΑΕΚ. Παρά τις προτάσεις που είχε από τον Ολυμπιακό και το 1996 και αργότερα, αρνήθηκε να πάει.

Ο ίδιος μιλώντας σήμερα αναφέρθηκε στην τεράστια πρόταση που είχε από τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, ο Ντέμης φιλοξενήθηκε στο My Sotry του Gazzetta, μια εκπομπή που θα βγει αύριο (05/11) στον αέρα, ωστόσο ένα μικρό δείγμα από αυτήν δημοσιεύθηκε σήμερα στα social media.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μιλά σε αυτήν για μια τεράστια πρόταση που είχε από τον ΟΣΦΠ, την οποία δεν σκέφτηκε ποτέ να αποδεχθεί όπως είπε καθώς θα το θεωρούσε «προδοσία», όπως τόνισε.

Αναλυτικά όσα λέει σε αυτό το απόσπασμα ο Ντέμης: «Στη Παρί Σεν Ζερμέν με είχε πάει ο μάνατζερ Τσάλασαν που είχε τον Καρεμπέ στον Ολυμπιακό. Εκείνη την εποχή εγώ ζητούσα 1 εκατομμύριο ευρώ καθαρά δεν έκανα παζάρια. Ημασταν εκεί στο ξενοδοχείο περιμέναμε και ήρθε με βρήκε αυτός ο μάνατζερ και μου είπε με πήρανε από τον Ολυμπιακό.

Μου λέει έχεις πρόταση από τον Ολυμπιακό 1,1 εκατ. ευρώ το χρόνο για τέσσερα χρόνια. Το να πάω στον Ολυμπιακό -μπορεί να ακούγεται βαριά η λέξη- θα ήταν προδοσία προς τον κόσμο της ΑΕΚ.

Εγώ ήμουν ένας παίκτης που φώναζε ότι είμαι ΑΕΚ, δεν ήμουν ένας απλός επαγγελματίας. Δεν μου πέρασε από το μυαλό ποτέ να παώ στον Ολυμπιακό, ούτε καν».

Ο Ντέμης για την πρόταση από τον Ολυμπιακό

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο με όσα είπε ο Ντέμης Νικολαϊδης στο gazzetta.gr:

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X