Πλατέλλας: «Για εμένα δεν έχουν απόσταση ΑΕΚ και Αρης»

Πλατέλλας: «Για εμένα δεν έχουν απόσταση ΑΕΚ και Αρης»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας, μίλησε ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με τον Αρη την Κυριακή.

Ο επιθετικός της Ξάνθης μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, σχολιάζοντας παράλληλα την εμφάνιση της ομάδας του επί του Ιωνικού στο Κύπελλο, ενώ δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του για την αργοπορημένη έναρξη της Super League 2.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε:

Για το πρόσφατο γκολ του, στην αναμέτρηση του Κυπέλλου κόντρα στον Ιωνικό:

“Είναι ωραίο να πετυχαίνεις γκολ, αλλά το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Πορευόμαστε έτσι. Εχουμε πολλές ήττες στη ζωή μας, αλλά με μια νίκη όλα αλλάζουν”.

Για το γεγονός πως επιλέγει προσεκτικά τις ομάδες που αγωνίζεται:

“Πάνω απ’ όλα κοιτάω να είμαι εγώ καλά μέσα μου. Όπου πάω, θέλω να βοηθήσω και να δώσω το μέγιστο. Καποιες φορές είναι θέμα ψυχολογίας, να σε θέλουν και εκεί που πας.”

Για την… αργοπορημένη έναρξη της Super League 2 και την Ξάνθη:

“Τα έχω ζήσει κι άλλες φορές. Εύχομαι να σταματήσει κάποια στιγμή αυτό και να ξεκινάει στην ώρα του. Το σημαντικό είναι ότι είμαι σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Μου αρέσει αυτό.

Όπως στην ομάδα, έτσι και στη ζωή μου, έχω στόχους. Το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο. Και πρώτος να βγεις, πάλι πλέι οφ παίζεις. Αυτό είναι πολύ κακό για εμένα. Μπορεί να κάνεις 30 καλά παιχνίδια, να χάσεις ένα και να μην ανέβεις. Είναι πρωτοφανές.”

Για το ΑΕΚ-Άρης που πλησιάζει:

“Για εμένα δεν έχουν απόσταση. Είναι δύο πολύ καλές ομάδες. Σίγουρα μπορεί να παίξει ρόλο η έδρα και ο κόσμος. Πιστεύω πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες έχουν στόχους, είναι κοντά στη βαθμολογία. Ο Άρης μετά το -6, βρίσκει τα πατήματα του. Η ΑΕΚ είναι σε καλό δρόμο.”

Για την αλλαγή προπονητή στην ΑΕΚ:

“Νομίζω ότι όταν ξεκινάς με έναν καινούργιο προπονητή, πρέπει να του δώσεις χρόνο. Στην Ελλάδα δεν ξέρω αν μπορούμε να το κάνουμε αυτό. “

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X