Σόουζα: «Ο Σιμάνσκι φέρνει διαφορετικά στοιχεία στην εθνική Πολωνίας -Είναι σημαντικός για εμάς πλέον»

Σόουζα: «Ο Σιμάνσκι φέρνει διαφορετικά στοιχεία στην εθνική Πολωνίας -Είναι σημαντικός για εμάς πλέον»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της Εθνικής Πολωνίας μίλησε για τον Νταμιάν Σιμάνσκι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Πολωνίας, Πάολο Σόουζα μίλησε στη NOVA και στην εκπομπή «Monday F.C.» για τους παίκτες που έχει στην Εθνική του και παίζουν στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Αναφερόμενος στον μέσο της ΑΕΚ, Νταμιάν Σιμάνσκι, σημείωσε ότι είναι ένας παίκτης που έχει διαφορετικά στοιχεία από τους υπόλοιπους μέσους της Πολωνίας.

Για τον Ντάμιαν Σιμάνσκι, τον μέσο της ΑΕΚ, είπε τα εξής: «Είχε από την αρχή λιγότερο χώρο σε σχέση με τους άλλους μέσους. Οι απουσίες -ουσιαστικά- τον έφεραν στο “κατώφλι” της Εθνικής. Από τη στιγμή που ήρθε η παρουσία του είναι πολύ σημαντική. Είναι ένας παίκτης περισσότερο τακτικός, λιγότερο τεχνίτης, δουλεύει πολύ και έχει ικανότητα να πατάει στην περιοχή.

Είναι ο παίκτης που σε σχέση με τους άλλους μέσους που έχουμε -και με την εξέλιξη των παιχνιδιών και τους αντιπάλους- φέρει έχει ένα στοιχείο διαφορετικό. Μπορεί να κρατήσει πιο πίσω την μεσαία γραμμή αλλά και να πατήσει στην αντίπαλη περιοχή και να σκοράρει όπως έκανε στο πρόσφατο παιχνίδι με την Αγγλία. Εγώ θέλω περισσότερους παίκτες στην αντίπαλη περιοχή για να έχουμε περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρουμε».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X